Σκιάθος: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την αυτοκτονία γνωστού επιχειρηματία -Τα χρέη «έπνιξαν» τον 55χρονο

Σκιάθος: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την αυτοκτονία γνωστού επιχειρηματία -Τα χρέη «έπνιξαν» τον 55χρονο

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Σκιάθου ο αιφνίδιος θάνατος του επιχειρηματία, ο οποίος έβαλε χθες, Τετάρτη τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα, στενό συγγενικό του πρόσωπο ανέβασε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία με μαύρη κορδέλα, εκφράζοντας την οδύνη του για την απώλεια του 55χρονου άνδρα. Οι αναρτήσεις συγγενών και φίλων κάτω από τη φωτογραφία συγκινούν.

Μερικά από τα σχόλια αναφέρουν: «Κοριτσάκι μου γλυκό, καλό κουράγιο να έχετε. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη... Τραγικό…

Κοριτσάκι μου δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς να απαλύνει τον πόνο σας ξέρω ότι αυτή η πληγή θα αιμοραγει για πάντα.'Χρειάζεται όμως κουράγιο δύσκολο αλλά πρέπει να το βρείτε Ανάπαυση να έχει η ψυχούλα του .

anartisi

Δεν υπάρχουν λόγια , είμαστε όλοι παγωμένοι ..

Δύναμη σε όλους σας!

Μια είδηση που μας συγκλόνισε όλους...ας είναι ήσυχη η ψυχή του τώρα πια και εσείς η οικογένειά του να θυμάστε πάντα τις όμορφες στιγμές σας…».

Νέα στοιχεία για το απονενοημένο διάβημα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον θάνατο του άνδρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας του νομού Μαγνησίας gegonota.news, τα χρέη ήταν η «θηλιά» για τον 55χρονο άνδρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα χρέη και τα δάνεια «έπνιξαν» τον 55χρονο επιχειρηματία στη Σκιάθο, που αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Σε σημείωμα, που άφησε, αναφέρει πως δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικονομική καταστροφή και να στηρίξει τα παιδιά του, που ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχε στον κόσμο.

Τον βρήκαν κρεμασμένο τα παιδιά του στη νέα βίλα τους, βραχυχρόνιας μίσθωσης, στη Σκιάθο, στην Αγία Ελένη. Το νέο έχει συγκλονίσει το νησί, καθώς ο Θ.Π. ήταν ένας από τους γνωστότερους επαγγελματίες στη Σκιάθο.

«Δεν το περιμέναμε από αυτόν να το κάνει, γιατί τα πράγματα πάντα τα αντιμετώπιζε με τη δική του προσπάθεια. Είχε ένα παραδοσιακό καφενείο που το έκλεισε, είχε χώρο εστίασης στις Κουκουναριές, ένα μάρκετ που διαχειρίζεται η αδελφή του», είπε για το τραγικό περιστατικό ο φίλος του επιχειρηματία Νίκος Τζούμας.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε συναντηθεί με τον 55χρονο πριν από λίγες ημέρες και, όπως είπε, δεν έδειχνε προβληματισμένος με κάτι. «Αυτές τις τρεις ημέρες τι συνέβη και τι άλλαξε τη ρότα τη ζωής του δεν το ξέρω», προσθέτει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS