Σκόπελος: «Ο κεραυνός τη σκότωσε, την έκαψε» λέει ο σύζυγος της 52χρονης - Γιατί του ζητούν 1.000 ευρώ

Σκόπελος: «Ο κεραυνός τη σκότωσε, την έκαψε» λέει ο σύζυγος της 52χρονης - Γιατί του ζητούν 1.000 ευρώ

Το προσωπικό του δράμα ζει ο 74χρονος σύζυγος της 52χρονης γυναίκας που σκοτώθηκε από κεραυνό στην Σκόπελο.

Ο 74χρονος Δ.Κ., μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, περιέγραψε την στιγμή που «χάθηκε» η γυναίκα του από την κακοκαιρία, αλλά και το πρόβλημα που προέκυψε με την μεταφορά της σορού της, καθώς του ζητήθηκε να πληρώσει ένα ποσό, το οποίο δεν μπορούσε να διαθέσει.

«Καλύτερα να έπαιρνε και μένα... Τώρα που έμεινα μοναχός μου, κούκος, τι να κάνω;» είπε αρχικά ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που περιέγραψε την στιγμή του θανάτου της.

«Είχαμε πάει σε ένα κηπάκι που έχουμε, μπροστά η γυναίκα μου πίσω εγώ. Στα τέσσερα μέτρα πέφτει το αστροπελέκι, αυτός ο κεραυνός και τη σκότωσε, την έκαψε… Μια λάμψη, μια βοή, τέλος! Έπεσε κάτω, εγώ θαρρώ πως γλίστρησε από τα χόρτα, αλλά δεν γλίστρησε» είπε χαρακτηριστικά.

Σκόπελος: Του ζήτησαν 1.000 ευρώ για την μεταφορά της σορού της

Το δράμα του όμως δεν τελείωσε εκεί. Από τον 74χρονο ζητήθηκε να αναλάβει τα έξοδα μεταφοράς της σορού της γυναίκας του στη Λάρισα, προκειμένου να γίνει νεκροψία - νεκροτομή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ενωσης Λειτουργών γραφείων Κηδειών Ελλάδας, «για την μεταφορά της σορού από τη Σκόπελο στον Βόλο και στη συνέχεια στη Λάρισα, για επιστροφή και τακτοποίηση της σορού, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ζητήθηκε το ποσό των 1.000 ευρώ», ποσό που ο Δ.Κ. δεν μπορούσε να πληρώσει, ενώ αναρωτήθηκε γιατί έπρεπε να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.

«Εγώ δεν έχω μία. Εγώ 350 ευρώ παίρνω σύνταξη» είπε ο 74χρονος, με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων να λέει στο Star πως η ιατροδικαστική εξέταση είναι υποχρεωτική όταν προκύπτει βίαιος θάνατος.

«Βίαιος θάνατος είναι ο θάνατος που επιδρά ένας εξωτερικός παράγοντας όπως ο κεραυνός και είναι υποχρεωτική η ιατροδικαστική διερεύνηση» εξήγησε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ