SMS στο 13033: Ποιες μετακινήσεις προστέθηκαν στους κωδικούς -Ολες οι αλλαγές

SMS στο 13033: Ποιες μετακινήσεις προστέθηκαν στους κωδικούς -Ολες οι αλλαγές

Οι τροποποιήσεις στα μέτρα του lockdown που τέθηκαν σε ισχύ από το Σαββατοκύριακο έφεραν αλλαγές και στους κωδικούς μετακίνησης που αποστέλλονται με SMS στο 13033.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε αρχικά ότι πλέον η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει ενιαία σε όλη την επικράτεια από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Επιπλέον, οι αρμόδιες Αρχές αποφάσισαν την επαναλειτουργία -από τη Δευτέρα- των κομμωτηρίων και κέντρων περιποίησης άκρων και των υπαίθριων αρχαιολογικών χώρων. Επιπλέον, με SMS στο 13033 -και χωρίς χρήση οχήματος- είναι δυνατή και η επίσκεψη σε δημόσια πάρκα.

SMS στο 13033: Οι νέες δυνατότητες με τους ισχύοντες κωδικούς μετακίνησης
Μεταξύ άλλων, επιτράπηκε και η ερασιτεχνική αλιεία, με πλωτό μέσο έως 8 μέτρων. Με ποιον κωδικό – SMS στο 13033 γίνονται όμως αυτές οι μετακινήσεις;

Διαβάστε στο economistas τι ισχύει πλέον για τους κωδικούς μετακίνησης με SMS στο 13033 και όλες τις αλλαγές στα μέτρα του lockdown.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ