SMS στο 13032: Πώς θα ψωνίζουμε από τα καταστήματα -Τι θα ισχύει με τους άλλους κωδικούς

SMS στο 13032: Πώς θα ψωνίζουμε από τα καταστήματα -Τι θα ισχύει με τους άλλους κωδικούς

Μπορεί ακόμα να μην είναι ξεκάθαρο πότε θα ανοίξει το λιανεμπόριο, ωστόσο οι προετοιμασίες για την επιστροφή του λιανεμπορίου συνεχίζονται και όπως έχει γίνει γνωστό, με το άνοιγμα οι αγορές θα γίνονται με SMS στο 13032.

Σε διευκρινίσεις σχετικά με αυτό προχώρησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς μιλώντας το Σάββατο στο Mega. «Σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης προσπαθήσαμε να βρούμε τεχνικές λύσεις που θα μπορούν να διευκολύνουν το λιανεμπόριο και τους καταναλωτές, όταν το επιτρέψουν οι επιδημιολόγοι. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει περιορισμός τριών ωρών. Αλλά θα υπάρχει οριζόντιος περιορισμός στην αποστολή μηνύματος, θα επιτρέπεται ένα μήνυμα την ημέρα. Στη δεύτερη προσπάθεια θα είναι αρνητική η απάντηση», είπε.

Ωστόσο πρόσθεσε ότι για τους υπόλοιπους κωδικούς στο sms 13033 δεν θα υπάρχει κόφτης. «Δεν υπάρχει σκέψη για περιορισμό στους υπόλοιπους κωδικούς. Θα γίνει ξεχωριστός αριθμός μόνο για το λιανεμπόριο», πρόσθεσε.

«Θέλω να πιστεύω ότι τον Μάιο θα υπάρχει ένα τείχος ανοσίας πολύ ισχυρό στη χώρα μας και το καλοκαίρι θα είμαστε σε κάποια κανονικότητα», ανέφερε κλείνοντας ο κ. Γεωργαντάς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ