Σοκ στον Αγιο Παντελεήμονα: Αφγανός βίασε την 25χρονη έγκυο, εκείνη ζήτησε βοήθεια από 3 Πακιστανούς και τη βίασαν και αυτοί

Σοκ στον Αγιο Παντελεήμονα: Αφγανός βίασε την 25χρονη έγκυο, εκείνη ζήτησε βοήθεια από 3 Πακιστανούς και τη βίασαν και αυτοί

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από καταγγελία ομαδικού βιασμού 25χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα, για την οποία μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. έχει περάσει χειροπέδες σε τρεις άνδρες πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η νεαρή γυναίκα, η οποία βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και φέρεται να έχει νοητική υστέρηση, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Ομόνοια. Η 25χρονη βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να επισκεφτεί ένα μαγαζί για να επισκευάσει βλάβη στο κινητό της τηλέφωνο. Τότε την προσέγγισε ένας νεαρός Αφγανός και τη βίασε σε απόμερο σημείο. Εκείνος αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, παρατώντας την άτυχη κοπέλα σε άθλια κατάσταση. Έκτοτε ο δράστης αναζητείται.

Σοκαρισμένη ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τη βοηθήσουν. Μάλιστα, μπήκαν μαζί της σε ταξί με προορισμό τον Άγιο Παντελεήμονα. Την οδήγησαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα και τη βίασαν ομαδικά.

Σύμφωνα με το Mega, όταν η 25χρονη κατάφερε να δραπετεύσει, πήγε στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε το συμβάν, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας τρεις από τους τέσσερις βιαστές. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ, όπως προαναφέρθηκε, εξακολουθεί να αναζητείται ο νεαρός Αφγανός.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS