Σοκ στο Αγρίνιο με τον ιερέα που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης -Τον κατήγγειλαν δύο αδελφές

Σοκ στο Αγρίνιο με τον ιερέα που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης -Τον κατήγγειλαν δύο αδελφές

Στην αρμόδια Εισαγγελέα Αγρινίου οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ο ιερέας που συνελήφθη και κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και βιασμό ανήλικης.

Οι τελευταίες εξελίξεις είναι αποτέλεσμα μιας διαδικασίας που ξεκίνησε πριν έναν περίπου μήνα, όταν στις εισαγγελικές αρχές κοινοποιήθηκε καταγγελία για τον γνωστό 49χρονο ιερέα που αφορούσε ιστορία που φέρεται να εκτυλίχθηκε μερικά χρόνια πίσω. Όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα agrinionews, μια 22χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως βιάστηκε το 2013, αλλά και ότι η 27χρονη σήμερα αδερφή της υπέστη σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν ανήλικη. Οι νεαρές υπέβαλλαν και σχετικές μηνύσεις.

Παραγγέλθηκε ακολούθως από τον Εισαγγελέα στις αστυνομικές αρχές η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Ακολούθησε η συλλογή καταθέσεων και στοιχείων, ενώ έγινε από την Ασφάλεια Αγρινίου και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έρευνα σε δύο οικίες του ιερέα. Κατασχέθηκαν υπολογιστές και τάμπλετ που έγιναν φύλλο και φτερό και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο ιερέας μέχρι σήμερα ιερουργούσε σε εκκλησίες χωριών της οικείας μητρόπολης. Στο παρελθόν είχε καταγγελθεί από επιχειρηματία της πόλης του Αγρινίου πως ο ιερέας έπεισε τη γυναίκα του και τα παιδιά του να τον εγκαταλείψουν και μετακόμισαν στο δικό του σπίτι.

Ο ιερέας το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελέα και την Ανακρίτρια Αγρινίου με τη δικογραφία σε βάρος του να περιλαμβάνει την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας και του βιασμού.

Ο δικηγόρος του κληρικού Δ.Νικάκης σε δηλώσεις του έκανε λόγο για κατασκευασμένη δικογραφία ως προς την ουσία και τη διαδικασία. «Αυτοί οι οποίοι επεδίωξαν να συλληφθεί ο ιερέας και νόμισαν πως θα πιάσουν θησαυρό, τους ενημερώνω πως θα αποβεί άνθρακας», είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία: agrinionews.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS