Σοκ με τον «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας: «Κακοποιούσε και τη μητέρα του, έπρεπε να είναι στο ψυχιατρείο»

Σοκ με τον «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας: «Κακοποιούσε και τη μητέρα του, έπρεπε να είναι στο ψυχιατρείο»

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του 40χρονου στη Νέα Ερυθραία που το πρωί του περασμένου Σαββάτου φορώντας στολή «σαμουράι» πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο και τραυμάτισε έναν ακόμη άνδρα που εργάζονταν σε εταιρεία εγκατάστασης φυσικού αερίου.

Ο δράστης που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα πριν αρχίσει να πυροβολεί κατά του 43χρονου μονολογούσε «πώς έχεις βάλει τον εργάτη σου να μου κάνει μαύρη μαγεία».

Μετά τη σύλληψή του, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας σε απόπειρα και τετελεσμένη, κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας. Σημειώνεται ότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αρχές στην οικία του βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο που αποτελούνταν από περίστροφο, τσεκούρια, σπαθιά κλπ.

Μάλιστα σε φωτογραφίες που δημοσίευσε στα εκτενές ρεπορτάζ του iefimerida.gr φαίνεται ο 40χρονος να κάνει βόλτες στην ταράτσα με το όπλο στο χέρι. Γείτονές του δράστη κάνουν λόγο για έναν μοναχικό άνθρωπο που κυκλοφορούσε πολλές φορές μόνο με την κουκούλα, ενώ πυροβολούσε στον αέρα ή άλλα αντικείμενα από την ταράτσα του σπιτιού του.

Στο προφίλ του στο Facebook, παρουσιάζεται ως «αυτοαπασχολούμενος και δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής». Πολλές από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είναι μέσα από το υπνοδωμάτιό του ενώ σε βίντεο που έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό φαίνεται να «παρέδιδε μαθήματα πολεμικών τεχνών».

«Έπρεπε να ήταν στο ψυχιατρείο»

«Βλέπαμε που λάμπανε τα μάτια του περίεργα και ζούσαμε με μία τρομοκρατία εδώ…Έκανε συνεχώς δοκιμές με φλόμπερ σε έναν στόχο που μοιάζει με ανθρώπινο. Πυροβολούσε συνεχώς πουλιά γάτες. Ο γιος μου είχε παρκάρει το αμάξι από κάτω μία φορά και πήγε με τις κορούλες του στο δρόμο και αυτό έριχνε και έπεσαν τα σκάγια κάτω» ανέφερε η μητέρα του άνδρα που τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση του 40χρονου.

Ακόμα και άνθρωποι του περιβάλλοντος του παραδέχονται μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πώς ο 40χρονος έχρηζε παρακολούθησης. «Έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια στο ψυχιατρείο. Θα έπρεπε να έχουν μεριμνήσει κάποιοι έστω και παρά τη θέλησή του, να κλειστεί σε κλινική. Είχε παραισθήσεις. Έβλεπε να τον ζώνουν εκατοντάδες αράχνες. Όταν είχε νέα ψυχωτικά επεισόδια, εμμονές μπήκε για δεύτερη φορά στο ψυχιατρείο» ανέφερε οικογενειακός φίλος του 40χρονου.

Όπως αποκαλύπτεται ακόμα και η μητέρα του 40χρονου, συνταξιούχος γιατρός, δεν ήταν κατάκοιτη, αλλά φοβόταν να μιλήσει, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ο γιος της την κακοποιούσε.

«Η μητέρα του μού λέει τρέμω να ανοίξει η πόρτα και να μπει ο γιος μου… Της λέω, σε κακοποιεί λεκτικά; ναι… Μήπως και κάτι παραπάνω; Και κάτι παραπάνω...»,. ανέφερε γειτόνισσα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS