Σοκ στα Ιωάννινα: Πέθανε 20χρονη από ανακοπή στο νοσοκομείο - Έκανε εισαγωγή για αμυγδαλίτιδα

Σοκ στα Ιωάννινα: Πέθανε 20χρονη από ανακοπή στο νοσοκομείο - Έκανε εισαγωγή για αμυγδαλίτιδα

Θρήνος επικρατεί σε όλη τη Χίο. Μία 20χρονη φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, που είχε καταγωγή από τη Μυροβόλο, έχασε τη ζωή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ύστερα από λίγες μέρες νοσηλείας.

Πληροφορίες του epiruspost.gr αναφέρουν πως η κοπέλα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων πριν από μία εβδομάδα και διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα. Ωστόσο, η κατάστασή της, αντί να βελτιώνεται, γινόταν χειρότερη. Έγινε αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην κλινική.

Την Τετάρτη (13/9) και κατά τη διάρκεια εξετάσεων η κοπέλα έπαθε ανακοπή, διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και κρίσιμα, καθώς, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί με οποιοδήποτε καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ