Σοκ στη Λέσβο: Έδεσαν άλογο και το άφησαν να πεθάνει από ασιτία

Σοκ στη Λέσβο: Έδεσαν άλογο και το άφησαν να πεθάνει από ασιτία

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση περιπατητής στην Βρύσα Λέσβου ο οποίος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του σήμερα (27/3/2021) το πρωί, βαθιά μέσα σε ένα αλσύλιο στα όρια του χωριού αντίκρυσε το αποτρόπαιο θέαμα.

Το γεγονός που σημειώθηκε στην Λέσβο πραγματικά σε κάνει να απορείς…

Το άλογο της φωτογραφίας που ανέβασε στη σελίδα της η Κιβωτός Μυτιλήνης έπεσε θύμα της βαρβαρότητας και της κτηνωδίας αγνώστων.

YN 2021 03 27 16.17.53

To τραγικό γεγονός

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση περιπατητής στην Βρύσα Λέσβου ο οποίος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του σήμερα (27/3/2021) το πρωί, βαθιά μέσα σε ένα αλσύλιο στα όρια του χωριού αντίκρυσε το αποτρόπαιο θέαμα. Αμέσως ενημέρωσε το φιλοζωικό σωματείο Κιβωτός Μυτιλήνης.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες κάποιος/κάποιοι είχαν δέσει με αλυσίδα από το λαιμό ένα άλογο σε δέντρο και το άφησαν εκεί για να βιώσει έναν αργό και βασανιστικό θάνατο. Η Κιβωτός Μυτιλήνης προχώρησε ήδη σε καταγγελία στο ΑΤ Πολιχνίτου, ενώ απευθύνει κάλεσμα σέ όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτό το έγκλημα να επικοινωνήσει με το σωματείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ