Σοκ στη Σαλαμίνα: Πίτμπουλ επιτέθηκε σε 86χρονο άνδρα και του έκοψε τρία δάχτυλα

Σοκ στη Σαλαμίνα: Πίτμπουλ επιτέθηκε σε 86χρονο άνδρα και του έκοψε τρία δάχτυλα

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Σαλαμίνα με έναν ηλικιωμένο που έζησε φρικιαστικές στιγμές το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου, όταν και του επιτέθηκε το πίτμπουλ του γείτονά του.


Ο 86χρονος συνταξιούχος πήρε το απόγευμα εκείνης της ημέρας το σκυλί του, στην περιοχή Βασιλικά της Σαλαμίνας, για να το βγάλει βόλτα.

Τότε, περίπου στις επτά το απόγευμα, ένας μεγαλόσωμος σκύλος ράτσας πίτμπουλ, επιτέθηκε στο σκυλί του συνταξιούχου και προσπάθησε να το δαγκώσει. Ο ιδιοκτήτης του έτρεξε αμέσως να σώσει το ζώο του, πιάνοντάς το αγκαλιά.

Όμως, το εξαγριωμένο πίτμπουλ δεν σταμάτησε την επίθεση του και όρμησε πάνω στον ηλικιωμένο άντρα δαγκώνοντάς του το δεξί του χέρι, κόβοντας μάλιστα τρία του δάχτυλά του.

Μετά από αυτό το περιστατικό, περίοικοι που είδαν τι συνέβη, έτρεξαν να βοηθήσουν τον ηλικιωμένο άντρα, έδιωξαν το πίτμπουλ και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Η Αστυνομία μετά από υποδείξεις των κατοίκων της περιοχής εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του μεγαλόσωμου σκύλου και τον συνέλαβαν.

Ο 43χρονος ιδιοκτήτης του πίτμπουλ, στην κατάθεση του στο Αστυνομικό Τμήμα της Σαλαμίνας, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων, πως δεν κατάλαβε, ότι ο σκύλος του έλειπε από την αυλή και πως κάποιος γείτονας άνοιξε επίτηδες την αυλόπορτα του και γι' αυτό έφυγε.

Μάλιστα, ο 86χρονος άντρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο δεξί του χέρι στο νοσοκομείο ΚΑΤ την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί του έχουν βάλει μόσχευμα στα σημεία που κόπηκαν τα τρία δάχτυλά του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ