Σοκ στην Ηλιούπολη: Προπονητής Τάε Κβον Ντο συνελήφθη για βιασμό ανήλικων αθλητριών

Σοκ στην Ηλιούπολη: Προπονητής Τάε Κβον Ντο συνελήφθη για βιασμό ανήλικων αθλητριών

Δεν έχει τέλος ο κατάλογος με τις υποθέσεις ασέλγειας εις βάρος ανήλικων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με την τελευταία να εντοπίζεται στην Ηλιούπολη.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, συνελήφθη προπονητής, καθώς κατηγορείται ότι προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων αθλητριών, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του και τη θέση του σε αθλητικό σύλλογο.

Για την ακρίβεια, προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης από την οποία προέκυψε ότι ο ανωτέρω, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων.

Οι εν λόγω πράξεις ήταν ιδιαίτερα βάναυσες και επώδυνες για τις ανήλικες μαθήτριες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Στο σπίτι του και στον χώρο της σχολής βρέθηκαν και εστάλησαν για εξέταση τρία κινητά τηλέφωνα, δύο τάμπλετ, τρία λάπτοπ, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Ο κατηγορούμενος με αυτό τον τρόπο από το 2009 μέχρι και το 2020 φέρεται να βίασε τουλάχιστον 5 κορίτσια που πλέον έχουν ενηλικιωθεί όμως εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις τόσο πριν το 2009 όσο και μετά το 2020.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ