Σοκ στην Κάλυμνο: Αστυνομικοί απέτρεψαν φοιτήτρια να καταγγείλει τον βιασμό της - Κατέληξε κατηγορούμενη

Σοκ στην Κάλυμνο: Αστυνομικοί απέτρεψαν φοιτήτρια να καταγγείλει τον βιασμό της - Κατέληξε κατηγορούμενη

Μια ακόμη υπόθεση βιασμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά από την Κάλυμνο, καθώς μια φοιτήτρια καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού.

Μάλιστα, όταν πήγε να καταγγείλει τον φερόμενο ως βιαστή της, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος την απέτρεψαν, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει από το νησί, προκειμένου να καταθέσει μήνυση στο τμήμα Περιστερίου.

Η περιπέτειά της, όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η19χρονη κατέληξε άγρια ξυλοκοπημένη από την αδερφή του φερόμενου ως δράστη, ενώ, όπως μεταδίδει το protothema.gr, συνελήφθη και κρατείται για «συκοφαντική δυσφήμιση», μετά από μήνυση σε βάρος της.

Η φοιτήτρια, όπως είναι φυσικό, είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, καθώς, όπως λέει, αισθάνεται απροστάτευτη ακόμα και μέσα στα κρατητήρια, με τη μητέρα της μέσα από το τμήμα Καλύμνου, να υψώνει κραυγή διαμαρτυρίας και να εκλιπαρεί για βοήθεια καθώς όπως λέει νιώθει ότι η κόρη της κινδυνεύει.

«Το παιδί μου βιάστηκε, κακοποιήθηκε και κατέληξε να έχει συλληφθεί και οδηγηθεί στα κρατητήρια της Αστυνομίας. Αισθάνομαι απροστάτευτη τόσο εγώ όσο και η κόρη μου. Δεν υπάρχει κανένας να μας προστατεύσει. Το παιδί μου ακόμα και μέσα εκεί, κινδυνεύει», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα της 19χρονης.


Την απέτρεψαν οι αστυνομικοί

Αξιοσημείωτα είναι τα όσα υποστηρίζει η 19χρονη, ότι έγιναν στο αστυνομικό τμήμα Καλύμνου, όπου πήγε αρχικά να καταγγείλει τον βιασμό της και δημοσιοποιεί η ίδια πηγή:

«Εκεί μίλησα στον αξιωματικό υπηρεσίας, ο οποίος αρχικά ήταν απόλυτος και κάθετος στο ότι τέτοιου είδους περιστατικά δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητα, αλλά όταν κατά την διάρκεια της περιγραφής μου του ανέφερα το ονοματεπώνυμο του δράστη, εκείνος άλλαξε στάση, παροτρύνοντας με να μη προβώ σε περαιτέρω ενέργειες, με πρόφαση ότι είμαι μόλις 19 ετών και που να μπλέκω με αστυνομίες καθώς μου είπε ότι «θα ισχυριστούμε πως ο … ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε τι έκανε». Πριν φύγω με καθοδήγησε να στείλω στον … ένα μήνυμα στο οποίο να τον ενημερώνω για την αναφορά του γεγονότος στην αστυνομία και να τον προειδοποιώ να μην με ξαναπλησιάσει γιατί την επόμενη φορά θα τον καταγγείλω», αποκάλυψε η φοιτήτρια.


Μνήμες Τοπαλούδη

Την ίδια ώρα, η συνήγορος της, Σταματία Μάρκου μιλώντας στην ίδια πηγή, κάνει λόγο για μια υπόθεση που ξυπνά μνήμες της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές να προστατεύσουν την κοπέλα.

«Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, μια φοιτήτρια 19 ετών, στην Κάλυμνο, έπεσε θύμα βιασμού αλλά όχι μόνο. Ζητούμε την άμεση παρέμβαση τόσο της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής όσο και του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, για την προστασία της ζωής της. Δεν είναι δυνατόν, μία κοπέλα 19 ετών που βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον δράστη, να συλληφθεί σε δημόσια θέα και επειδή η αδελφή του μηνυόμενου και φερόμενου ως βιαστή, υπέβαλλε σε βάρος της έγκληση για δήθεν τελεσθέντα από την φοιτήτρια αδικήματα της «εξύβρισης και συκοφαντικής δυσφήμισης της » αφού μόλις χθες, η αδελφή του φερόμενου ως βιαστή έσερνε σε δημόσιο δρόμο από τα μαλλιά την φοιτήτρια έξω από το πανεπιστήμιο όπου φοιτεί και η φοιτήτρια υπέβαλε έγκληση σε βάρος της. Είμαστε όλοι μαζί με την φοιτήτρια, δεν θέλουμε να ζήσουμε εκ νέου αυτά που βίωσε η ψυχή της Ελένης Τοπαλούδη», επισήμανε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS