Σοκ στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Σοκ στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Ο 50χρονος φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του με την κυνηγετική του καραμπίνα

Μια οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στην Καβάλα, όταν ένας 56χρονος στη Λεκάνη Καβάλας πυροβόλησε και σκότωσε το πρωί της Παρασκευής μέσα στο σπίτι τους την 29χρονη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να ήταν κτηνοτρόφος και να σκότωσε γυναίκα και παιδί με την κυνηγετική του καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες και το τελευταίο διάστημα διαφωνούσε για την επιμέλεια του παιδιού. Οι κάτοικοι στην περιοχή της Λεκάνης γνώριζαν για τις εντάσεις, αλλά δεν περίμεναν την τραγωδία που συνέβη.

Η γυναίκα που ήταν Ελληνογερμανίδα και ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το μωρό. Ο 56χρονος διαφωνούσε και φέρεται να την είχε απειλήσει πως δεν επρόκειτο να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο. 

Για την επιμέλεια θα αποφάσιζε σε λίγες μέρες δικαστήριο.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, το πρωί ο άνδρας πήγε στο σπίτι που έμεναν μάνα και μωρό, τους οδήγησε σε μαντρί, που βρίσκεται 1 χιλιόμετρο από το σπίτι και εκεί αρχικά σκότωσε με μονόκαννο όπλο τη γυναίκα. Έπειτα, έβαλε στο στόχαστρο το μωρό του. 

Αμέσως μετά, έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Το μωρό που το πρωί έφυγε πρόωρα και άδικα από τη ζωή, είχε βαφτιστεί πριν από περίπου ένα μήνα.

Σε κατάσταση σοκ οι στενοί συγγενείς σπεύδουν στο σημείο και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όλα τα στοιχεία που έρχονται στο φως.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 3 χρόνια. Τότε, η άτυχη γυναίκα είχε έρθει στην Ελλάδα και ερωτεύτηκε τον άντρα που έμελλε να την σκοτώσει. Είχε μείνει στην Καβάλα, επειδή η μητέρα της, είναι από την περιοχή. Οι δυο τους παντρεύτηκαν, απέκτησαν παιδί και στη συνέχεια ήρθε η ρήξη στη σχέση τους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης και αυτόχειρας είχε παντρευτεί για πρώτη φορά πριν από χρόνια και είχε χωρίσει. 

Ο γάμος του με την 29χρονη ήταν ο δεύτερος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS