Σοκάρει η υπόθεση στα Πετράλωνα: «Έχω βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, τον θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα»

Σοκάρει η υπόθεση στα Πετράλωνα: «Έχω βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, τον θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα»

Πετράλωνα, 2017. Ένα αγόρι μόλις 12 χρονών βρίσκει για πρώτη φορά το θάρρος να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζει στο σπίτι του.

Όπως περιγράφει, ο πατέρας του όχι μόνο τον βιάζει επί χρόνια, αλλά διοργανώνει και αρρωστημένα όργια παιδεραστών στα οποία πασάρει το αγόρι από την ηλικία των 7 ετώνστους καλεσμένους του.

«Έχω βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, τον θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα, Έλληνες και αλλοδαπούς που συμμετείχαν σε όργια τα οποία ο ίδιος ο πατέρας μου διοργάνωνε και στα οποία αφού με βίαζε πρώτα αυτός, εν συνεχεία με πέταγε στους άλλους συμμετέχοντες σε αυτά».

Ήταν μόλις 7 ετών όταν το 17χρονο σήμερα αγόρι ξεκίνησε να ζει την απόλυτη φρίκη μέσα στο σπίτι του. Τόσο ο ίδιος, όσο και η μεγαλύτερη αδελφή του μίλησαν για την κακοποίηση που βίωναν, την κατήγγειλαν, απευθύνθηκαν στους ειδικούς, όμως η φρικιαστική αυτή υπόθεση έχει κολλήσει εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

«Δεν μπορεί να πηγαίνουν να καταγγέλλουν θύματα ανήλικα ότι κακοποιούνται από το οικογενειακό τους περιβάλλον και η Δικαιοσύνη να πηγαίνει με ρυθμούς χελώνας» σχολίασε η Δήμητρα Πλαστήρα, δικηγόρος 22χρονης.

Μια καταγγελία από δύο παιδιά που αν επιβεβαιωθεί στις δικαστικές αίθουσες ίσως αποκαλύψει μια από τις πιο αρρωστημένες υποθέσεις παιδικής κακοποίησης.

«Τα παιδιά έχουν καταγγείλει ότι έβλεπαν στους χώρους που κακοποιόντουσαν κι άλλα παιδιά να κακοποιούνται» ανέφερε η δικηγόρος της 22χρονης.

Πίσω από κλειστές πόρτες

Τα καμπανάκια είχαν χτυπήσει από το μακρινό 2012 όταν όλοι στη γειτονιά των Πετραλώνων είχαν παρατηρήσει τα εμφανέστατα ψυχολογικά σημάδια και την αλλαγή συμπεριφοράς στο 7χρονο τότε αγόρι που κυκλοφορούσε και έδειχνε μονίμως φοβισμένο.

«Πρόκειται για μια ευκατάστατη οικογένεια με τρία παιδιά που διατηρούσε επιχείρηση στην περιοχή. Όλοι είχαν παρατηρήσει την περίεργη συμπεριφορά τόσο του 7χρονου αγοριού όσο και του 12χρονου κοριτσιού. Έδειχναν μονίμως φοβισμένα. Μάλιστα, οι γείτονες έβλεπαν το αγόρι να κυκλοφορεί στον δρόμο και ακούσια να αφοδεύει», λένε γείτονες.

Η ασυνήθιστη συμπεριφορά του αγοριού, δεν πέρασε απαρατήρητη. Ένας γείτονας, συγγραφέας στο επάγγελμα- πρότεινε στην μητέρα του παιδιού να του κάνει αφιλοκερδώς μαθήματα, μια συνάντηση που έμελλε να ξετυλίξει το κουβάρι της απόλυτης φρίκης.

Σοκάρουν οι περιγραφές

Οι περιγραφές των παιδιών σοκάρουν. Βιασμοί κατ’ εξακολούθηση, βιντεοσκοπήσεις και πάρτι οργίων είναι μερικά από όσα έχουν καταγγείλει τα δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας.

«Έχουν βιντεοσκοπηθεί. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των βιασμών του ο ανήλικος είχε παρατηρήσει πάρα πολλές φορές ανθρώπους να βιντεοσκοπούν», λέει η δικηγόρος της 22χρονης.

Η 22χρονη σήμερα «Α» καταγγέλλει πως μαζί με τον πατέρα της, οικογενειακοί φίλοι και συγγενείς εκτόνωναν πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Αναφερόμενη σε φιλικό ζευγάρι είπε:

«Με κακοποιούσαν για πάνω από έξι χρόνια. Η δε γυναίκα, έχει πολλές φορές ασελγήσει μέσα σε βάθος τριετίας και στη μικρή μας αδελφή και έχει κακοποιήσει και βιντεοσκοπήσει και τον πρώτο από εμάς (εννοεί τον αδελφό της) αφού λάμβανε πάντα μέρος στα όργια».

Στο άκουσμα αυτής της φρικαλεότητας ο εκπαιδευτικός δεν έχασε άλλο χρόνο. Έδωσε τελεσίγραφο στη μητέρα των παιδιών, εξωθώντας την τελικά να καταγγείλει τον σύζυγο της το 2017 και να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. Κι όμως 5 χρόνια μετά η υπόθεση αυτή όχι μόνο δεν έχει εκδικαστεί αλλά η γονική μέριμνα των ανήλικων παιδιών παραμένει στους καταγγελλόμενους γονείς.

Την Άνοιξη κατήγγειλαν τη μητέρα

Την ώρα που εκκρεμεί από το 2018 το βούλευμα για τον πατέρα, τα δύο παιδιά την Άνοιξη του ’22 μήνυσαν και την μητέρα τους για τη σιωπή και κυρίως για την συγκάλυψη της συστηματικής σεξουαλικής τους κακοποίησης.

«Με βίασε μπροστά της και εκείνη έκανε πως δεν είδε τίποτα» τονίζει ο 17χρονος.

Γεγονός είναι ότι ως σήμερα οι καταγγελλόμενοι γονείς εξακολουθούν να έχουν την επιμέλεια του μικρότερης κόρης τους, που ζει με την μητέρα αλλά και του 17χρονου, ο οποίος πάντως μετά την καταγγελία φιλοξενείται στο σπίτι του συγγραφέα.

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας που σήμερα είναι 22 ετών μόλις ενηλικιώθηκε έφυγε από το σπίτι και ζει στην επαρχία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ