Σπύρος Μπιμπίλας: Απαντά για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στο ΣΕΗ - Η αγωγή δε θα σταματήσει την πειθαρχική διαδικασία

Σπύρος Μπιμπίλας: Απαντά για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στο ΣΕΗ - Η αγωγή δε θα σταματήσει την πειθαρχική διαδικασία

Σε λίγη ώρα από τώρα πρόκειται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ προκειμένου να αποφασίσουν και να βγει μια λεπτομερής ανακοίνωσηπου θα περιέχει κάποια πράγματα γύρω από το ζήτημα που έχει προκύψει με την αγωγή που δέχτηκε το σωματείο από τον Γιώργο Κιμούλη.

Με αφορμή αυτό, ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή «Happy Day». Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών ανέφερε πως ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί από το σωματείο στο παρελθόν διά βίου για αντισυναδελφική συμπεριφορά και πιο συγκεκριμένα για παραβάσεις μιας συλλογικής σύμβασης και διάφορα εξυβριστικά πράγματα. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα τότε ο Γιώργος Κιμούλης δεν είχε παραστεί καν στο σωματείο για να συζητηθεί το θέμα και γι’ αυτό αποφασίστηκε η διαγραφή του. Ωστόσο, η προηγούμενη από τον Σπύρο Μπιμπίλα διοίκηση, είχε αγνοήσει για άγνωστους λόγους αυτή την απόφαση της διά βίου διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το σωματείο και τον επανέγγραψε κατά παράβαση.

Σε άλλο σημείο, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως αν ο Γιώργος Κιμούλης δεν είχε επανεγγραφεί στο σωματείο δεν θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν τώρα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναζητήσουν ευθύνες και στην προηγούμενη διοίκηση.

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως το ποσό που ζητά ο Γιώργος Κιμούλης είναι πάνω από 1εκ ευρώ αλλά χρήματα έχει ζητήσει και από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λόγω διακοπής της παράστασής του μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ