Στα δικαστήρια οι δράστες ξυλοδαρμού του σταθμάρχη

Στα δικαστήρια οι δράστες ξυλοδαρμού του σταθμάρχη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το Σάββατο οι δύο ανήλικοι, αδέλφια ηλικίας 15 και 17 ετών, οι οποίοι έχουν αναγνωριστεί από τον σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια ως οι δράστες τού εις βάρος του άγριου ξυλοδαρμού, την περασμένη Τετάρτη.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε και ο επίσης συλληφθείς ειδικός φρουρός, ο οποίος, όπως προέκυψε, αν και γνώριζε την εμπλοκή των δύο συλληφθέντων στον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη, δεν ενημέρωσε, τις αρμόδιες αρχές. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος.

Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες στο Περιστέρι. Καθώς φαίνεται, στη σύλληψή τους, βοήθησε και το υλικό από τις κάμερες γύρω από την περιοχή.

Για το θέμα ήδη είχε παρέμβει ο εισαγγελέας, ενώ το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε χαρακτηρίσει τους δύο δράστες «κτήνη».

Ο άτυχος υπάλληλος δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση δύο  νεαρών όταν τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα και να κατεβάσουν τα πόδια τους από το κάθισμα.

Οι νεαροί αρχικά του επιτέθηκαν φραστικά κι όταν εκείνος αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα και τον χτύπησαν με κλωτσιές.

«Θυμάμαι ότι φώναζα «φτάνει» περιέγραψε τη σκηνή το ίδιο το θύμα, «νόμιζα ότι θα μείνω ανάπηρος. Έφαγα κάτι κλωτσιές μέσα στη μέση και σα να μου κοπήκανε τα πόδια. Έβριζαν. Εγώ εκείνη τη στιγμή προτεραιότητα είχα να προστατευτώ όσο μπορούσα και να δω που θα τελειώσει. Όπως ήμουν πεσμένος, μου χτυπάγανε το κεφάλι από τη δεξιά πλευρά, το σαγόνι, τη μύτη και μου έριξαν κλωτσιά στην πλάτη» ανέφερε.

Ο 53χρονος υπέστη κατάγματα όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του «Ερυθρού Σταυρού». «Μου έκαναν εξετάσεις κι έχω δύο κατάγματα στη μύτη, ένα κάταγμα στην κάτω γνάθο δεξιά και τρεις ραγισμένους σπονδύλους, μώλωπες και όλα τα υπόλοιπα στο πρόσωπο...» είπε. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ