Στα λευκά «ντύθηκε» η Πάρνηθα - Έπεσαν τα πρώτα χιόνια του 2023

Στα λευκά «ντύθηκε» η Πάρνηθα - Έπεσαν τα πρώτα χιόνια του 2023

Στα λευκά «ντύθηκαν» η Πάρνηθα και η Πεντέλη, καθώς έπεσαν τα πρώτα χιόνια, σήμερα το πρωί.

«Έρχονται χιόνια σε πολύ χαμηλά υψόμετρα»

Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας, αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι «τις επόμενες εβδομάδες υπάρχει έντονη κινητικότητα για χιόνια και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα».

«Οπλιστείτε με υπομονή γιατί οι επόμενες 2 εβδομάδες θα κυλήσουν με περισσότερο κρύο από τα φυσιολογικά επίπεδα , ενώ από την Κυριακή και για αρκετές ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα για χιόνια και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα. Η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή από την Κυριακή ,όπου θα πνέουν και θυελλώδεις βοριάδες ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία την ίδια ημέρα τα χιόνια φαίνεται να πολιορκούν την Εύβοια και τα βόρεια προάστια της Αττική και σε χαμηλά υψόμετρα. Να τονίσω ότι η πρόγνωση για την Εύβοια και την Αττική παρουσιάζει μεγάλη ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ και ενδεχομένως να αλλάξει», λέει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης επιμένει για τον χιονιά, ενώ «βλέπει» χιονοπτώσεις ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ