Σταθόπουλος: Σύντομα θα αλλάξει η εικόνα στα ΜΜΜ - Θα προστεθούν 500 λεωφορεία στην Αθήνα

Σταθόπουλος: Σύντομα θα αλλάξει η εικόνα στα ΜΜΜ - Θα προστεθούν 500 λεωφορεία στην Αθήνα

Τη διαβεβαίωση ότι σύντομα θα αλλάξει η εικόνα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα, έδωσε ο γενικός γραμματέας Μεταφορών, Νίκος Σταθόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αntenna και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Τόνισε πως οι ενέργειες που γίνονται άμεσα είναι η συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Αττικής, που θα προσθέσει 200 οχήματα στο στόλο, αλλά και η προσθήκη άλλων 300 μέσω leasing.

Για τα 200 λεωφορεία που θα προστεθούν από τη σύμπραξη με τα ΚΤΕΛ Αττικής τόνισε πως αυτό θα γίνει άμεσα, ενώ τα 300 επιπλέον λεωφορεία -ο διαγωνισμός για τα οποία ήδη τρέχει- θα προστεθούν έως το τέλος του χρόνου.

«Ξεκινήσαμε πέρυσι με 850 οχήματα και σήμερα έχουν προστεθεί άλλα 150, γεγονός που αντιστοιχεί σε μια αύξηση του στόλου κατά 17% και τον επόμενο μήνα που θα έρθουν άλλα 200 σημαίνει επιπλέον 23%. Συνεπώς, σε λιγότερο από έναν χρόνο θα έχουμε αυξήσει κατά 40% τον στόλο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταθόπουλος.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Μεταφορών, ήδη έχουν γίνει βήματα προς τη θετική κατεύθυνση και υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο υλοποιείται. Με τα μέτρα που λαμβάνονται θα είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση, τόνισε

Όπως εξήγησε επίσης ο γενικός γραμματέας, «έχουμε πάνω από 10 χρόνια να επενδύσουμε στις Μεταφορές και σήμερα έχουμε και στενότητα στόλου και στενότητα προσωπικού». Κατέληξε δε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά τα προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν από τη μια μέρα στην άλλη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS