Αυτοκτονία Σταύρου Δογιάκη: Βρέθηκε νεκρός με το όπλο δίπλα του -Το σημείωμα στην οικογένειά του

Αυτοκτονία Σταύρου Δογιάκη: Βρέθηκε νεκρός με το όπλο δίπλα του -Το σημείωμα στην οικογένειά του

Απαντήσεις στις συνθήκες θανάτου του Σταύρου Δογιάκη, του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα που χθες το απόγεμα, λίγο πριν τις 17:00 βρέθηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού στην Αγία Παρασκευή, επιχειρεί να δώσει η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε να δώσει σημάδια ζωής από τα ξημερώματα της Δευτέρας. Όπως έγινε γνωστό, την Κυριακή είχε πάει σε γάμο με φίλους και συνεργάτες και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας σύμφωνα με μαρτυρίες είχε επιστρέψει στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά. Τελευταίο σημάδι ζωής του Σταύρου Δογιάκη ήταν ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της γυναίκας που φρόντιζε την μητέρα του τα ξημερώματα της Δευτέρας,

Τη Δευτέρα ωστόσο ο αδερφός του 53χρονου ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνιση του και κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για την ενεργοποίηση του missing alert με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να προχωράει «στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο». Νωρίτερα, άλλωστε η οικογένειά του επιχειρηματία τέθηκε σε συναγερμό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος είχε αφήσει σημείωμα με υπόνοιες αυτοκτονίας, ορίζοντας ως κληρονόμο και διαχειριστή των οικονομικών του τον αδερφό του και συνιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Βρέθηκε νεκρός με το όπλο δίπλα του

Τελικά, η αναζήτηση ολοκληρώθηκε με τον πιο δραματικό τρόπο καθώς περιπατητές εντόπισαν το απόγευμα της Τρίτης μία σορό σε δασώδη περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στα Γλυκά Νερά και την Αγία Παρασκευή. Ο επιχειρηματίας φέρεται να πήρε το αυτοκίνητό του, να οδήγησε προς την ερημική τοποθεσία, να περπάτησε μερικά μέτρα μακριά από το ΙΧ και να έδωσε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι. Δίπλα στη σορό του άλλωστε που βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα βρέθηκε το πιστόλι που πιθανότητα χρησιμοποίησε για να δώσει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη αυτοψία στο σημείο, παρουσία ιατροδικαστή, προέκυψε ότι πιθανότητα ο θάνατος του επιχειρηματία προήλθε από αυτοχειρία. Σε αυτό το συμπέρασμα συνέκλιναν άλλωστε και οι έρευνες των αρχών καθώς ο 53χρονος είχε αφήσει σημείωμα πίσω του με υπόνοιες ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Ωστόσο, τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα αναζητήσουν ίχνη πυρίτιδας στο χέρι του που θα πιστοποιούν ότι ο ίδιος χρησιμοποίησε το πιστόλι.

Σημειώνεται ότι άτομα από το περιβάλλον του επιχειρηματία ανέφεραν ότι τις τελευταίες ημέρες η ψυχολογική του κατάσταση δεν ήταν καλή.

Η ταβέρνα «Κρητικός» που διατηρούσε ο Σταύρος Δογιάκης μαζί με τον αδελφό του στην Κάντζα ήταν πετυχημένη και γνωστή όχι μόνο για το φαγητό αλλά και για την πελατεία της καθώς ανάμεσα σε αυτή ήταν υπουργοί, επιχειρηματίες, σχεδιαστές μόδας και άλλοι διάσημοι.

Υπενθυμίζεται τέλος, ότι στις 1 Μαΐου του 2018, έξω από την ταβέρνα είχε δολοφονηθεί ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Σπύρος Παπαχρήστου σε ένα ακόμα ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο χώρο της νύχτας. Ο απόστρατος αξιωματικός έτρωγε στο μαγαζί με παρέα όταν βγαίνοντας τον «χτύπησαν» οι δράστες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ