ΣτΕ: Δεν δικαιούται αστυνομική προστασία ο Φουρθιώτης -Απέρριψε την προσφυγή του παρουσιαστή

ΣτΕ: Δεν δικαιούται αστυνομική προστασία ο Φουρθιώτης -Απέρριψε την προσφυγή του παρουσιαστή

«Όχι» είπε το Συμβούλιο της Επικρατείας στο αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη να ανασταλεί η απόφαση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ να μειωθούν τα μέτρα ασφαλείας και φύλαξης.

Το Δ’τμήμα του ΣτΕ με την υπ΄ αριθμ. 90/2021 απόφαση της Επιτροπής Αναστολών, απέρριψε αίτημα, με το σκεπτικό ότι η βλάβη την οποία επικαλείται ότι θα υποστεί από την προσβαλλόμενη πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. «δεν δικαιολογεί την χορήγηση της αιτούμενης αναστολής, η οποία πρέπει, ως εκ τούτου, να απορριφθεί».

Επιπλέον στο σκεπτικό τους οι σύμβουλοι Επικρατείας τονίζουν ότι μετά τη μείωση των μέτρων φρούρησης ο Μένιος Φουρθιώτης δεν έχει επικαλεστεί νέα περιστατικά από τα οποία να προκύπτει κίνδυνος για την ασφάλεια της ζωής του και κατά συνέπεια έκριναν ότι η βλάβη την οποία επικαλείται ότι θα υποστεί από την προσβαλλόμενη πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. «δεν δικαιολογεί την χορήγηση της αιτούμενης αναστολής».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα μαζί με άλλα τρία άτομα, που συνελήφθησαν μαζί του, στο πλαίσιο της έρευνας της Ασφάλειας Αττικής, για τις επιθέσεις στο σπίτι του στον Διόνυσο, αλλά και τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία, καθώς και τις καταγγελίες που ακολούθησαν από τον δημοσιογράφο και εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη, για πληροφορίες που είχε σχετικά με συμβόλαιο θανάτου εναντίον του, στο οποίο εμπλέκεται παρουσιαστής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ