Στη φυλακή ο συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι -Ο Αλβανός δράστης της αιματηρής επίθεση σε μπαρ της Γλυφάδας

Στη φυλακή ο συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι -Ο Αλβανός δράστης της αιματηρής επίθεση σε μπαρ της Γλυφάδας

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 45χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται ως ο δράστης της αιματηρής επίθεσης σε μπαρ στη Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2017. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τα πυρά του 45χρονου είχε σκοτωθεί ένας άνδρας και είχαν τραυματιστεί ακόμα τρεις.
Ο κατηγορούμενος είναι παλιός γνώριμος των Αρχών. Το όνομά του είχε εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις ανθρωποκτονιών και ληστειών και θεωρείται ένας από τους πλέον επικίνδυνους κακοποιούς, ενώ πρόσφατα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για το αιματοκύλισμα στη Γλυφάδα.

Συνελήφθη μετά από τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας πριν από λίγες ημέρες στη Λαμία. Επέβαινε σε ένα πολυτελές τζιπ μαζί με τον διαβόητο βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού, και έναν ακόμα άνδρα που έχει κατά το παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 45χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τους πυροβολισμούς στη Γλυφάδα. Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και τον έκριναν προφυλακιστέο.

«Ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και έχει δηλώσει μάρτυρες για να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης, Χρήστος Μαυρομμάτης. Ο έτερος συνήγορος, Σταύρος Γεωργόπουλος, σημείωσε ότι «είναι μια άδικη εξέλιξη της υπόθεσης. Λίμναζε η δικογραφία από το 2018. Δεν ξέρουμε γιατί ενεργοποιήθηκε η έρευνα τρία χρόνια μετά. Ένας άνθρωπος μπήκε άδικα στη φυλακή».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ