Στη Θεσσαλονίκη το bootcamp της Pfizer -Αναζητά επιστήμονες λογισμικού και cloud

Στη Θεσσαλονίκη το bootcamp της Pfizer -Αναζητά επιστήμονες λογισμικού και cloud

Στη διοργάνωση του έκτου κατά σειρά προγράμματος εντατικής εκπαίδευσης («bootcamp») για την επιλογή εργαζομένων στην ειδικότητα software & cloud engineering (λογισμικού και υπολογιστικού νέφους), προχωρά τον Απρίλιο το Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας της Pfizer στην Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Code.Hub.

Ποιους αφορά η πρόσκληση στη Θεσσαλονίκη
Η πρόσκληση για το έκτο αυτό bootcamp, που αφορά αποφοίτους τεχνολογικών σχολών πολυτεχνείων και σχολών πληροφορικής με απαραίτητη γνώση JAVA - ANGULAR και AWS, έρχεται μετά από τη διοργάνωση πέντε αντίστοιχων προγραμμάτων, που κατέληξαν σε 78 προσλήψεις στη Θεσσαλονίκη.

Η έναρξη του έκτου bootcamp θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 1-5 Απριλίου. Η εκπαίδευση θα διαρκέσει περίπου τέσσερις εβδομάδες -ώς τις 28 Απριλίου- και περιλαμβάνει 110 ώρες διαλέξεων και εργαστηρίων σε πραγματικά case studies (περιπτωσιολογικές μελέτες) και έργα με τη χρήση διαδικτυακών αιθουσών διδασκαλίας και online πλατφορμών συνεργασίας.

Η εκπαίδευση θα γίνεται απογεύματα καθημερινών (18.00 - 21.15) και Σαββατοκύριακα (10.15 - 17.45). Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση συμμετοχής. Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 26 Μαρτίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS