Στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών θα οδηγηθεί η πρωταγωνίστρια του παραδικαστικού κυκλώματος, Αντωνία Ηλία

Στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών θα οδηγηθεί η πρωταγωνίστρια του παραδικαστικού κυκλώματος, Αντωνία Ηλία

Η Αντωνία Ηλία έχει καταδικαστεί αμετάκλητα σε κάθειρξη 13 ετών για το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος.

Θα οδηγηθεί στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών

Οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα εφετών αρμόδιο για τις εκδόσεις και κατόπιν στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών. Αναμένεται να εκδοθεί το φυλακιστήριο και θα εκτίσει την ποινή της στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η χθεσινή ήταν η έκτη φορά που αστυνομικό κλιμάκιο ταξίδεψε στην Αγγλία για να φέρει στην Ελλάδα τη φυγόποινη πρώην ανακρίτρια. Τις προηγούμενες φορές είτε επικαλείτο προβλήματα υγείας είτε προέβαλλε αντιρρήσεις στην έκδοσή της. Γι αυτό το λόγο χθες εκτός από τους δύο αστυνομικούς που ταξίδεψαν στην Αγγλία στο κλιμάκιο συμμετείχε και ιατρός. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αντωνία Ηλία είχε εισαχθεί πάλι σε νοσοκομείο. Όμως τελικά δόθηκε εξιτήριο και προχώρησε η διαδικασία της έκδοσης.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ