Στο Καστελόριζο το υποβρύχιο «Παπανικολής»: Έκπληξη προκάλεσε η εμφάνισή του

Στο Καστελόριζο το υποβρύχιο «Παπανικολής»: Έκπληξη προκάλεσε η εμφάνισή του

Το υποβρύχιο «Παπανικολής» εμφανίστηκε σήμερα στο Καστελόριζο,λίγο μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Γαλλίας και των νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο facebook, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, αναφέρθηκε στο υποβρύχιο «Παπανικολής», που η εμφάνισή του προκάλεσε όχι μόνο την έκπληξη των ντόπιων, αλλά και των Τούρκων, στέλνοντας κατ’αυτόν τον τρόπο ένα ισχυρό μήνυμα παρουσίας στο ακριτικό μας νησί. Έτσι, εξέπεμψε το μήνυμα ότι οι γείτονές μας πιάστηκαν στον ύπνο.

Αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης

«Το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν» έγραψε ο Κωνσταντίνος Φλώρος αναρτώντας τις σχετικές φωτογραφίες.

«Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι «Αθέατοι» Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!» πρόσθεσε ο κ. Φλώρος με νόημα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ