Στοιχεία σοκ για την δεύτερη δολοφονία που διέπραξε ο μητροκτόνος: Ο διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου

Στοιχεία σοκ για την δεύτερη δολοφονία που διέπραξε ο μητροκτόνος: Ο διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που επικαλείται ο 59χρονος ο οποίος σκότωσε τη γιαγιά του και τη μητέρα του στα Γρεβενά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο newsit.gr, ο ίδιος έλεγε στους συγχωριανούς του ότι «ο διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου». Υπενθυμίζεται ότι το πρωινό της περασμένης Τρίτης ο άνδρας φέρεται να βίασε και στη συνέχεια να στραγγάλισε την 83χρονη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής ο μητροκτόνος οδηγούμενος στον εισαγγελέα, κατηγορείται όχι μόνο για την ανθρωποκτονία αλλά και για βία κατά υπαλλήλων, λόγω του ότι όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον προσαγάγουν έπειτα από τις εις βάρους καταγγελίες, ο 59χρονος απώθησε και χτύπησε τους άνδρεας της ΕΛ.ΑΣ.

Τον περασμένο Αύγουστο ο άνδρας πήρε εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύτηκε και έκτοτε σε καθημερινή βάση πραγματοποιούσε επισκέψεις στο καφενείο του χωριού του στα Γρεβενά. Οι κάτοικοι στο Κοσμάτι τον αντιμετώπιζαν επιφυλακτικά, ενώ προσπαθούσαν να είναι προσεκτικοί σε κάθε τους κουβέντα προκειμένου ο μητροκτόνος να μην εκνευριστεί.

Μία από εκείνες τις ημέρες, ο 59χρονος τους άφησε όλους άναυδους όταν τους περιέγραψε με ανατριχιαστικό τρόπο πως δολοφόνησε τη γιαγιά του το 1993. Περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια την αποτρόπαια πράξη του, ανέφερε το άτομο που τον προέτρεψε να βγάλει από τη ζωή και τη γιαγιά του. «O διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου», είπε ο μητροκτόνος για το έγκλημα που διέπραξε σε ηλικία 31 ετών.

Ο κατηγρούμενος ήταν γυμναστής και έκανε μαθήματα σε σχολεία. Το τελευταίο εκπαιδευτικό συγκρότημα που δίδαξε ήταν στην Κόρινθο. Από το γάμο του είχε αποκτήσει ένα κορίτσι το οποίο σήμερα είναι περίπου 30 ετών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS