Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο «Δράκος των Εξαρχείων» -Επτά οι καταγγελίες για τον 23χρονο Σύριο που προκαλεί

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο «Δράκος των Εξαρχείων» -Επτά οι καταγγελίες για τον 23χρονο Σύριο που προκαλεί

Ενώπιον της 22ης ανακρίτριας αναμένεται σήμερα να απολογηθεί, στις 11:00 το πρωί, ο 23χρονος Σύριος, ο επονομαζόμενος «Δράκος των Εξαρχείων».

Τον 23χρονο έχουν καταγγείλει συνολικά 6 γυναίκες και μία ανήλικη. Η 7η γυναίκα είναι μία 31χρονη. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα στην ΕΛ.ΑΣ. όλα έγιναν στις 16 Νοεμβρίου και πάλι στην περιοχή των Εξαρχείων. Όπως υποστήριξε ο 23χρονος Σύρος την παρακολουθούσε και προσπάθησε να της επιτεθεί σε πολυσύχναστη οδό στο κέντρο της Αθήνας. Εκείνη, όπως υποστήριξε, έντρομη άρχισε να τρέχει και ζήτησε βοήθεια από περαστικούς, με τον δράστη να σταματά να την καταδιώκει και να εξαφανίζεται στα γύρω στενά.

Ίσως υπάρχουν και άλλες γυναίκες θύματα του «δράκου»

Για τους αστυνομικούς, θεωρείται ότι ίσως δεν πρόκειται για τα μοναδικά θύματά του, και πως αν δοθεί η φωτογραφία του στη δημοσιότητα -κάτι για το οποίο απαιτείται εισαγγελική διάταξη- ίσως υπάρξουν και νέες καταγγελίες.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η διοικητική διερεύνηση σχετικά με την μη τήρηση των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί στον 23χρονο, μετά την αποφυλάκισή του, τον Αύγουστο του 2023.

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, απομακρύνεται ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού.

Πρόκειται για το Τμήμα όπου έπρεπε να δίνει το παρών ο 23χρονος, τρεις φορές το μήνα, κάτι το οποίο δεν έκανε ποτέ από την αποφυλάκισή του και μετά.

Ο «δράκος» βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα»

Παράλληλα, προέκυψε πως από τις 2 Απριλίου του 2021, βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας, καθώς την 1η Απριλίου του 2023, έληξε η άδεια παραμονής του, χωρίς ποτέ να ανανεωθεί.

Όσον αφορά τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, ο δεύτερος αφορούσε την υποχρεωτική του διαμονή στη δομή της Μαλακάσας.

Ούτε και αυτόν τον όρο όμως τήρησε, αφού ουδέποτε εμφανίστηκε στην εν λόγω δομή.

«Έχω ορμές και ήθελα να πάω με γυναίκα»: Προκαλεί ο «δράκος» των Εξαρχείων

Σημειώνεται ότι μετά τη σύλληψή του, ο 23χρονος «Δράκος των Εξαρχείων« εμφανίστηκε αμετανόητος στις Αρχές. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Έχω ορμές και ήθελα να πάω με γυναίκα».

Στον 23χρονο Σύριο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Παράλληλα ασκήθηκε ποινική δίωξη και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ