Στριμωγμένος ο Μάνος Δασκαλάκης - Στο μικροσκόπιο των Αρχών η συνεχής αλλαγή στη συμπεριφορά του

Στριμωγμένος ο Μάνος Δασκαλάκης - Στο μικροσκόπιο των Αρχών η συνεχής αλλαγή στη συμπεριφορά του

Μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα κι ενώ ήδη είχε χάσει δύο παιδιά και κινδύνευε να χάσει και το τρίτο, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δείξει τέσσερα διαφορετικά πρόσωπα.

Τουλάχιστον, αυτό προκύπτει από το συνδυασμό των μηνυμάτων που είχε ανταλλάξει με τη σύζυγό του, λίγες ημέρες πριν η Τζωρτζίνα εισαχθεί στο Καραμανδάνειο και των συζητήσεων που είχε με γιατρό, ο οποίος φέρεται να είχε υποψιαστεί ότι κάτι συμβαίνει με την προφυλακισμένη σήμερα Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η συνεχής αλλαγή στη συμπεριφορά του 30χρονου πατέρα, ο οποίος διερρήγνυε τα ιμάτιά του για την αθωότητα της κατηγορούμενης, έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, ενώ προκαλεί εύλογες απορίες για το αν τελικά και τι γνώριζε ο ίδιος γύρω από τους θανάτους των τριών παιδιών του.

Σύμφωνα μάλιστα με την ψυχολόγο Μάγδα Δασκαλάκη, ο πατέρας των τριών παιδιών πρέπει «να μπει στο πλάνο γιατί μέχρι τώρα έχει πάρει τη μορφή του θύματος. Από την πλευρά του, είναι ένα καλό αλεξίσφαιρο. Να εξαίρει δηλαδή τη σύζυγό του ως υποδειγματική μητέρα γιατί θέλει να γλιτώσει τον εαυτό του από την ευθύνη του. Με τις συνεντεύξεις και το τεστ DNA που ζητάει προσπαθεί να βγάλει τον εαυτό του έξω από όλο αυτό. Τώρα εμφανίζεται να φοβάται για τη ζωή του. Τώρα την έχει ικανή για όλα; Τσακώνονται για το ποιος θα έχει την επιμέλεια στα μάρμαρα αλλά ξεχνάνε ποιοι είναι κάτω από αυτά».

Πλέον, ο 30χρονος έχει απομονωθεί κάπου μεταξύ Αθήνας και Πάτρας και αποφεύγει οποιαδήποτε δήλωση γύρω από το θέμα. Ωστόσο, συνομιλία που είχε με γιατρό στις 30 Απριλίου 2021, μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα έγραφε λίγες ημέρες πριν στη σύζυγό του: «Δεν είσαι καλά, ποτέ δεν ήσουν».

Στις 30 Απριλίου, σύμφωνα με το «T-Live», ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ήδη μάθει από τη γυναίκα του ότι σε συζήτηση που είχε ακούσει μεταξύ της ιατροδικαστή Αγγελικής Τσιόλα και του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Ρίου, ο Ανδρέας Ηλιάδης εξέφραζε τις επιφυλάξεις του για τη μητέρα των παιδιών.

Γιατρός: Η Ρούλα θέλει βοήθεια.

Μάνος Δασκαλάκης: Η Ρούλα μου είπε ό,τι άκουσε, δεν θα μπω σε αυτήν τη διαδικασία για το τι άκουσε και δεν με ενδιαφέρει ειλικρινά. Ο ψυχίατρος δεν της είπε τίποτα για το παιδί. Τη ρωτούσε μόνο αν έχει αποπειραθεί ν’ αυτοκτονήσει, αν βλέπει

δράκους στο κεφάλι του άνδρα της και αν βλέπει φωτιές στα μάτια του άνδρα της. Μόνο για το παιδί δεν της είπε κάτι.

Ο Μάνος Δασκαλάκης τόνισε στο γιατρό ότι παρά τα προσωπικά θέματα που είχε με τη γυναίκα του «ξέρουμε τι θέλει το παιδί μας. Και για το καλό του παιδιού μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Το τι έχουμε μεταξύ μας, θα το βρούμε εμείς. Από εκεί και πέρα, μακάρι να ήταν όλες οι γυναίκες σαν τη Ρούλα».

Στη συνέχεια, ο Μάνος Δασκαλάκης εξήγησε στο γιατρό τη δική του… φιλοσοφία: «Εγώ έχω μία άλλη νοοτροπία, που δεν θα δικαιολογηθώ γι’ αυτό, είμαι της άποψης ότι όταν φεύγει ένας άνθρωπος, δεν μπορείς να μένεις σε αυτό, πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου, γιατί έχεις άλλον έναν ή άλλους δύο ή άλλους τρεις. Κανένας δεν ξέρει τι κάνω εγώ στο σπίτι μου».

Λίγες μόνο μέρες πριν από τη συγκεκριμένη συνομιλία, ο Δασκαλάκης εμφάνιζε μια τελείως διαφορετική στάση. Είχε προηγηθεί ο μεγάλος καβγάς και ο ξυλοδαρμός της Ρούλας Πισπιρίγκου από τον ίδιο μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας, ενώ ακολούθησαν η «εξαφάνιση» και οι απειλές της αυτοκτονίας από την κατηγορούμενη. Εκείνες τις ημέρες ο Μάνος παρουσιάζεται έξαλλος με την απιστία της γυναίκας του, την ειρωνεύεται λέγοντάς της «κοίτα μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο, γελοία», ενώ μετά την εισαγωγή της κόρης του στο νοσοκομείο, κάνει στροφή 180 μοιρών, υποχωρεί στις απαιτήσεις της γυναίκας του και την παρακαλεί να μεσολαβήσει ώστε να επισκεφτεί το παιδί του στο νοσοκομείο.

Μετά τη σύλληψή της, σύμφωνα με τον ισχυρισμό της εν διαστάσει συζύγου του, της λέει ότι θα στηρίξει την κατηγορία σε βάρος της για να μπορέσει να… βρει δουλειά και να της δίνει χρήματα, ενώ -σύμφωνα πάντα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου- της είχε πει: «Ό,τι ακούσεις από δω και πέρα να μην το πιστέψεις».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ