Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την κόλαση που ζούσαν τα δύο παιδιά - Στον ανακριτή σήμερα το σατανικό ζευγάρι της Κυψέλης

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την κόλαση που ζούσαν τα δύο παιδιά - Στον ανακριτή σήμερα το σατανικό ζευγάρι της Κυψέλης

Στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ κρατούνται ο 33χρονος Πολωνός και η μητέρα του 7χρονου Ανδρέα, που πέθανε με μαρτυρικό τρόπο στα χέρια τους. Και οι δύο θα βρεθούν σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

Οι αποκαλύψεις για τη φρικτή υπόθεση αλλά και η στάση που επιμένει να κρατά η μητέρα του παιδιού σοκάρουν ακόμα και τους πιο έμπειρους αξιωματικους της αστυνομιας.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται καθημερινά νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσαν καθημερινή η μικρή Ιωάννα και ο αδελφός της.

Σύμφωνα με το Star, η μητέρα έστελνε με μακρυμάνικα την 10χρονη τότε Ιωάννα στο σχολείο για να μη φαίνονται τα σημάδια του ξυλοδαρμού.

Οι δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου της Ιωάννας ήταν οι πρώτοι που κατάλαβαν τον εφιάλτη της. Το κοριτσάκι επί τρείς συνεχόμενες ημέρες, 14, 15 και 16 Μαΐου του 2018 απουσίαζε αδικαιολόγητα από το σχολείο. Ο διευθυντής του σχολείου ανησύχησε και ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στις 17 Μαΐου του 2018 και μετά από τρεις μέρες απουσίας η μικρή Ιωάννα επέστρεψε στο σχολείο. Εκείνη τη μέρα η μητέρα της την είχε ντύσει με μακρυμάνικο προφανώς για να κρύψει τα σημάδια της κακοποίησης. Ωστόσο, αυτό κίνησε τις υποψίες των εκπαιδευτικών.

«Με τιμώρησε – Φοβάμαι, βλέπω εφιάλτες» είπε η Ιωάννα στους δασκάλους της

Από εκείνη την ημέρα η μικρή Ιωάννα απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα – κολαστήριο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

Εκεί τα στελέχη της κοινωνικής υπηρεσίας κατάφεραν και την ξεκλείδωσαν και έτσι τους εκμυστηρεύτηκε όλη την κόλαση που βίωνε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της και δολοφόνου του αδελφού της.

«Δέχομαι πολλές τιμωρίες από τον Μ… Φοβάμαι. Βλέπω εφιάλτες. Δεν θέλω να γυρίσω στο σπίτι. Ο μπαμπάς όσο ήταν μαζί μας χτυπούσε τη μαμά. Φοβάμαι και τον μπαμπά» είχε πει το κοριτσάκι.

Με γρήγορες διαδικασίες η μικρή Ιωάννα δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια. Έτσι δεν είχε την τραγική μοίρα του μικρού αδελφού της.

Κακώσεις στα δάχτυλα του 7χρονου

Εν τω μεταξύ, σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον μαρτυρικό θάνατο του 7χρονου Ανδρέα. Το παιδί ζούσε μια κόλαση μέχρι και την ημέρα που δολοφονήθηκε από την μητέρα του και τον σύντροφό της με τους αστυνομικούς να έχουν καταλήξει ότι ο 7χρονος είχε βασανιστεί ακόμα και λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή Tlive το παιδί δεν αντέδρασε όταν του έκλεισαν το στόμα με την ταινία και πέθανε από ασφυξία μάλλον επειδή ήταν δεμένο. Ο ιατροδικαστής έχει ξεκινήσει μια ενδελεχή έρευνα στα οστά του 7χρονου.

Σύμφωνα με μια πρώτη εξέταση υπάρχουν σημάδια εξάρθρωσης στα δάχτυλα των χεριών του παιδιού, δηλαδή φαίνεται πως είτε η μητέρα είτε ο σύντροφός της είχαν βάλει τα χέρια του παιδιού σε ένα τραπέζι και τα είχαν χτυπήσει με μανία.

Μέσα στο κολαστήριο

Το MEGA μπήκε τόσο στο σπίτι της οδού Σκιαθου όπου βρήκε φρικτό θανατο το αγόρι, αλλά και στο δεύτερο στην οδό Αστυπάλαιας, όπου ο 33χρονος Πολωνός κρατούσε τα οστά του παιδιου σε ξύλινο καναπέ.

Ένας μυστηριώδης πληροφοριοδότης μετά από μια σύλληψη στα νότια προάστια, το ψέμα της 29χρονης μητέρας ότι ο πρώην σύζυγος της επέστρεψε από την Πολωνία για να πάρει τον γιο του και η πληροφορία ότι ο βιολογικός πατέρας του 7χρονου αγοριού εδώ και χρόνια νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική στην πόλη Βάρτα της Πολωνίας, αποτέλεσαν τους βασικούς άξονες για να εξιχνιαστεί από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής η εν ψυχρώ δολοφονία του μικρού Ανδρέα.

Σε αυτό το σπίτι ο 7χρονος κακοποιούνταν συστηματικά από τον 33χρονο Πολωνό αλλά και από την 29χρονη μητέρα του. Οι γείτονες άκουγαν αρκετά συχνά τα ουρλιαχτά του παιδιού.

Στο δώμα ίσα που χωράει το κρεβάτι του νέου ενοικιαστή και η ντουλάπα του. Το δωμάτιο χωράει οριακά ένα στρώμα ριγμένο στο πάτωμα. Στα αριστερά είναι η κουζίνα του δωματίου, μια πολύ μικρή κουζινούλα. Σε αυτά τα ελάχιστα τετραγωνικά ο μικρός Ανδρέας Ανδρέας έχασε τη ζωή του, γιατί το παιχνίδι του ενόχλησε τον σύντροφο της μητέρας του.

Ταυτόχρονα, σε αυτόν τον τόσο μικρό χώρο η μητέρα του ισχυρίζεται πως δεν κατάλαβε ότι το παιδί της χαροπάλευε στα χέρια του συντρόφου της.

Ο 33χρονος αφού σκότωσε το 7χρονο παιδί έφτιαξε τον αυτοσχέδιο τάφο στο μπαλκόνι προκειμένου να κρύψει το άψυχο κορμί του.

Μαζί με την 29χρονη κατάφεραν για 5 χρόνια να κρατήσουν μυστική την εξαφάνιση, αποπροσανατολίζοντας συγγενείς, φίλους, ακόμα και τις αρχές.

Περιέφεραν τα οστά του παιδιού

Στο δεύτερο δώμα της φρίκης το ζευγάρι κουβάλησε μέσα στην εργαλειοθήκη τα οστά του παιδιού, τα οποία είχαν μαζί τους ακόμα και τις ημέρες που ήταν άστεγοι.

Όσα αντίκρισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών σε αυτό το δώμα της οδού Αστυπάλαιας προκαλούν σοκ και ανατριχίλα. Σε αυτόν τον ξύλινο καναπέ το ζευγάρι έκρυβε τα οστά του 7χρονου Ανδρέα. 

Σε αυτό το δώμα εισέβαλαν οι αστυνομικοί και τους φόρεσαν χειροπέδες.

Η 29χρονη σήμερα γυναίκα, ακόμα και τώρα, στα κρατητήρια, έχοντας πλέον αποκαλυφθεί το φρικτό τέλος του γιου της τον Ιανουάριο του 2017, συμπεριφέρεται σαν να μην έχει γίνει το παραμικρό. Ούτε μια συγγνώμη από το στόμα της. Ούτε ίχνος μεταμέλειας.

Όσο για τον 33χρονο Πολωνό, η περιγραφή του εγκλήματος στους αστυνομικούς, προκαλεί σοκ και αποστροφή:

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες. Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μάς έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος».

Ο 33χρονος που δολοφόνησε τον 7χρονο Ανδρέα

Το MEGA εξασφάλισε τη φωτογραφία του 33χρονου που δολοφόνησε με βάναυσο τρόπο τον 7χρονο Ανδρέα.

Ο 33χρονος ισχυρίστηκε τα εξής: «Του έβαλα την ταινία και τον άφησα. Ήθελα να μη μιλάει. Θα του την έβγαζα όταν το αγόρι θα είχε κάτσει φρόνιμα».

Την ίδια στιγμή σοκάρει η απάθεια και η κυνικότητα της μητέρας του αγοριού.

Η 29χρονη μητέρα ήταν παρούσα στη φρικιαστική δολοφονία, ενώ ο τάφος του αγοριού χρειάστηκε δύο ημέρες για να φτιαχτεί. Η 29χρονη υποστηρίζει ότι μάρτυρας της δολοφονίας ήταν ακόμα και η 8χρονη αδερφή του θύματος.

«Αν κάποια κοινωνική δομή παρακολουθούσε τη μητέρα δεν θα είχαμε φτάσει εδώ»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. 
«Όταν ήταν 15 χρονών η μητέρα των παιδιών, υπήρξε καταγγελία στο Χαμόγελο του παιδιού, που ενημέρωσε τον εισαγγελέα, την αστυνομία, την πρόνοια. Γιατί δεν έγινε κάτι; Είχε υπάρξει καταγγελία ότι ήταν έγκυος, άστεγη και γυρνούσε στο δρόμο. Πώς μπορεί να σταματήσει αυτός ο φαύλος κύκλος; Πώς λειτουργεί η Πρόνοια; Οι καταθέσεις λένε ότι έκλεισε το στόμα του παιδιού με ταινία. Ξέρει κανείς τι μαρτυρικό θάνατο βρήκε αυτό το παιδί; Αυτοί μπορεί να λένε ό,τι θέλουν. Ξέρει κανείς τι τράβηξε αυτή η ψυχούλα;», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Η αδερφή του 7χρονου δεν ξέρουμε αν ήταν εκεί. Από ό,τι ακούω όταν δόθηκε η αδερφή του για αναδοχή έλεγε στους θετούς της γονείς ότι έχει χαθεί ο αδερφός της. Δεν ξέρουμε αν ήταν η μικρή μπροστά. Αν υπήρχε μια κοινωνική δομή και παρακολουθούσε αυτή την κοπέλα από τότε που έγινε η καταγγελία στο Χαμόγελο του παιδιού ίσως δε θα είχαμε φτάσει εδώ», πρόσθεσε ο ίδιος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ