Πάτρα: Συγκλονιστική μαρτυρία - Όλη η αλήθεια για τις μελανιές της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Συγκλονιστική μαρτυρία - Όλη η αλήθεια για τις μελανιές της Τζωρτζίνας

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

H γυναίκα που φρόντιζε την Τζωρτζίνα και είχε αναλάβει την αποκατάστασή της όταν η 9χρονη έμεινε τετραπληγική λόγω της εγκεφαλοπάθειας, μίλησε στο Live Νews και εξήγησε το πως προέκυψαν οι μελανιές στο σώμα της.

«Ένα Σάββατο έλαβε ο κύριος… μία φωτό στο Viber με μελανιές στα χέρια του παιδιού και μου το προώθησε αμέσως, με τη σύσταση της μητέρας, γραπτή σύσταση, να προσέχουμε πιο πολύ πως πιάνουμε το παιδί, γιατί μελανιάζει πιο εύκολα. Του εξήγησα πως είναι αδύνατον να έχει συμβεί στα χέρια μας, ούτε από τη νοσηλεύτρια ούτε από εμένα. Την Τζωρτζίνα την είχαμε παραπάνω από μπιμπελό. Η αλήθεια είναι πήγα την Δευτέρα, το παιδί ήρθε κανονικότατα και εκεί διαπίστωσα ότι οι μελανιές προέρχονταν από μία βίδα», ανέφερε η γυναίκα.


«Λόγω της υπερτονίας της κλείδωνε απίστευτα στα χέρι της. Διαπίστωσα πως προερχόταν από μία συγκεκριμένη βίδα στο καρότσι, γι’ αυτό τα σημάδια δεν ήταν της ίδιας ημέρας. Αφού το διαπίστωσα αυτό ζήτησα να μιλήσω και με τους δύο γονείς, όχι μόνο με την κυρία Ρούλα. Στην αρχή μου είπε ότι δεν ήταν εύκολα να μιλήσω και με τον κύριο Μάνο, γιατί έκανε μεταφορές και γύρναγε στις 10 το βράδυ. Περίμενα έναν γονιό να έρθει, να κατεδαφίσει το ΚΔΑΠ βλέποντας το παιδί του με αυτές τις μελανιές. Η αντίδραση ήταν πολύ ήπια σε σημείο παραίνεσης. Εξήγησα ότι θα περιμένω γιατί θέλω να μιλήσω και στους δύο, δεν δέχομαι να μιλήσω στον ένα γονιό. Εγώ δεν γνώριζα εάν ήταν μαζί ή όχι το ζευγάρι, δεν με αφορούνε», συμπλήρωσε στο Live News.

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στο Live News, και οι δύο γονείς εμφανίστηκαν την επόμενη ημέρα στο κέντρο αποκατάστασης.

«Ήμουν πολύ επιθετική, γιατί με έπνιγε το δίκιο. Εκείνοι ήταν και οι δύο πολύ συγκαταβατικοί. Μου είπαν ότι εάν είχαν την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να την κακοποιούσαμε θα είχαμε κινηθεί νομικά και τους απάντησα ότι κι εγώ το ίδιο θα έκανα», είπε ακόμη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ