Συγκλονίζει ο γιατρός της Τζωρτζίνας: «Πολεμήσαμε μαζί της αλλά δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη»

Συγκλονίζει ο γιατρός της Τζωρτζίνας: «Πολεμήσαμε μαζί της αλλά δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη»

Ο εντατικολόγος θεωρείται κρίσιμος μάρτυρας καθώς είναι ο γιατρός που είχε σώσει τη ζωή της Τζωρτζίνας όταν εισήχθη στην εντατική Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου.


Συγκλονίζει η κατάθεση του εντατικολόγου που παρακολουθούσε τη μικρή Τζωρτζίνα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, στην ανακρίτρια που ερευνά τον θάνατο του άτυχου παιδιού.

Ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης πέρασε την πόρτα του ανακριτικού γραφείου στις 11 το πρωί για να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις συνθήκες νοσηλείας της πρωτότοκης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο κ. Ηλιάδης εξέφρασε την οδύνη και τη θλίψη του για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα ενώ σχολίασε και τη μάχη που έδωσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του στην ΜΕΘ του νοσοκομείου για να την κρατήσουν στη ζωή.

«Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί που πολεμήσαμε μαζί. Να σας θυμίσω ότι μετά τη δραματική διάσωση που έλαβε χώρα στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας κληθήκαμε με τη δική μου ομάδα να φέρουμε εις πέρας ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο.

Αγωνιστήκαμε και δώσαμε πραγματικά μάχη για να καταφέρουμε ο, τι θα μπορούσαμε να περισώσουμε από τη μικρή Τζωρτζίνα. Νομίζω τα καταφέραμε, τη θωρακίσαμε, εξασφαλίσαμε τον περίφημο απινιδωτή και βηματοδότη. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό θα πορευόμαστε. Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη», τόνισε ο κ. Ηλιάδης.

Τέλος, δήλωσε πως είναι στη διάθεση της ανακρίτριας ώστε να πει μόνο την αλήθεια σχετικά με όσα έγιναν κατά τη νοσηλεία της 9χρονης.

Ο κ. Ηλιάδης θεωρείται κρίσιμος μάρτυρας καθώς είναι ο γιατρός που είχε σώσει τη ζωή της Τζωρτζίνας όταν εκείνη είχε εισαχθεί στην εντατική Παίδων του νοσοκομείου Ρίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS