Συγκλονίζει ο πατέρας της 21χρονης Έμμας - «Όσο περισσότερα όργανα του παιδιού μου δοθούν, τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 21χρονης Έμμας - «Όσο περισσότερα όργανα του παιδιού μου δοθούν, τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει»

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα της άτυχης Εμμανουέλας.

H Έμμα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» την Κυριακή 27/11, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε 26χρονος Αλβανός την παρέσυρε και ο οδηγός την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Ο τραγικός πατέρας είχε τονίσει στο iefimerida.gr για τη δωρεά οργάνων: «Mέσα από κάποιες συζητήσεις που είχαμε κάνει, είχαμε καταλάβει ότι ήταν μια απόφαση του παιδιού μας αυτό. Η εικόνα που έχουμε σχηματίσει και εγώ και η οικογένειά της και η μαμά της είναι ότι το παιδί μας θα ήθελε αυτό το πράγμα. Εφόσον το παιδί μας θα το ήθελε και δίνει μια ανακούφιση σε εμάς αυτή η επιλογή, αλλά και ζωή σε κάποιους άλλους, ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει».

Μάλιστα, ο πατέρας της Έμμας δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως δύο είναι τα πράγματα που τον ανακουφίζουν: «Το ένα είναι αυτό και το άλλο είναι η αγάπη που έχει εισπράξει το παιδί μου. Ένα καταπληκτικό παιδί, έτσι όπως σας το λέω, και δεν το λέω εγώ επειδή είμαι ο μπαμπάς του, όλος ο κόσμος το λέει. Όσο περισσότερα όργανα του παιδιού μου δοθούν, τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει», τόνισε στον ΑΝΤ1.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS