Σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό ψαροκάικο στα Άδανα: Τέσσερις νεκροί, ένας αγνοούμενος

Σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό ψαροκάικο στα Άδανα: Τέσσερις νεκροί, ένας αγνοούμενος

Με τουρκικό ψαροκάικο συγκρούστηκε ελληνικό τάνκερ στη θαλάσσια περιοχή στα Άδανα, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς και έναν αγνοούμενο.

Σύμφωνα με το Anadolu, από το πρωί στήθηκε από τις τουρκικές Αρχές μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση πέντε ατόμων που βρέθηκαν στη θάλασσα.

Μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί νεκροί τέσσερις Τούρκοι ψαράδες

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δεξαμενόπλοιο υπό ελληνική σημαία ανήκει στην εταιρία «Η Ανδριακή», συμφερόντων της οικογένειας N.J. GOULANDRIS, έχει χωρητικότητα 165.730 τόνων και ναυπηγήθηκε το 2012.

Προς το παρόν, αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες της σύγκρουσης, ενώ τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για πέντε αγνοούμενους.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι αυτή τη στιγμή τα αίτια της σύγκρουσης του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου «Έφεσος» με τουρκικό αλιευτικό σκάφος, 37 ναυτικά μίλια ανοιχτά της τουρκικής πόλης Μερσίνη στα Άδανα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στο δεξαμενόπλοιο που είχε ελληνική σημαία επέβαιναν 27 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων 13 Έλληνες.

Στο αλιευτικό σκάφος, που έχει αναποδογυρίσει, δεν έχει προσδιοριστεί, μέχρι στιγμής, ο ακριβής αριθμός των επιβαινόντων.

Το τουρκικό πρακτορείο Anadolu αναφέρει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τη διάσωση πέντε ατόμων που βρέθηκαν στη θάλασσα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ