Sun για Γλυκά Νερά: Δεν έφεραν τον συζυγοκτόνο με ελικόπτερο από την Αλόννησο γιατί φοβούνταν ότι θα το ρίξει

Sun για Γλυκά Νερά: Δεν έφεραν τον συζυγοκτόνο με ελικόπτερο από την Αλόννησο γιατί φοβούνταν ότι θα το ρίξει

Η δολοφονία της άτυχης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να μονοπωλεί στα βρετανικά ΜΜΕ, την ώρα που αναμένονται εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της Sun Online, στο οποίο ο 32χρονος πιλότος χαρακτηρίζεται ως ένας «επικίνδυνος άνθρωπος». Η βρετανική εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση επικαλείται αστυνομική πηγή για την επιχείρηση μεταφοράς που στήθηκε από τις ελληνικές Αρχές για τη μεταφορά του καθ' ομολογίαν δολοφόνου από την Αλόννησο -όπου και βρίσκονταν για το μνημόσυνο της 20χρονης Καρολάιν -στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος αρχικά μεταφέρθηκε με σκάφος από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί με αεροσκάφος στην Αθήνα.

Γιατί δεν τον μετέφεραν με ελικόπτερο από την Αλόννησο
Όπως προαναφέρθηκε, η Sun σημειώνει ότι τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνταν με την υπόθεση ήξεραν σε εκείνη τη φάση ότι είχαν να κάνουν με έναν «επικίνδυνο άνθρωπο». «Η επιχείρηση ήταν σχεδιασμένη λεπτομερώς. Δεν θέλαμε κανένα ρίσκο. Μέσω της εμπιστοσύνης είχαμε αναπτύξει μαζί του, ξέραμε πλέον σε αυτό το στάδιο ότι ήταν επικίνδυνος, ικανός για τα πάντα», αναφέρει η πηγή της εφημερίδας.

To δημοσίευμα της εφημερίδας
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «οι αστυνομικοί φέρονται να αρνήθηκαν να μεταφέρουν τον πιλότο σύζυγο της Καρολάιν Κράουτς με ελικόπτερο της αστυνομίας, επειδή ανησυχούσαν ότι μπορεί να προσπαθούσε να το ρίξει επιχειρώντας να αυτοκτονήσει».
dimosieyma sun glyka nera.jpg

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS