Συναγερμός: Τούρκοι συνέλαβαν Έλληνα αστυνομικό - Κινητοποίηση σε Αστυνομία και υπουργείο Εξωτερικών

Συναγερμός: Τούρκοι συνέλαβαν Έλληνα αστυνομικό - Κινητοποίηση σε Αστυνομία και υπουργείο Εξωτερικών

Η τουρκική πλευρά ισχυρίζεται ότι ο αστυνομικός και η γυναίκα κινούνταν σε απαγορευμένη περιοχή και για αυτό συνελήφθησαν

Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές αρχές με αφορμή τη σύλληψη Έλληνα αστυνομικού από τις τουρκικές αρχικές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αστυνομικός επισκέφθηκε την Τουρκία την Κυριακή μαζί με μια γυναίκα και φέρεται να συνελήφθη από Τούρκους στην περιοχή της Αδριανούπολης.

Πρόκειται για αστυνομικό, 41 ετών, που υπηρετεί στο Α.Τ Φερών του Έβρου και κατάγεται από την Άνθεια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί, ενδεχομένως από τη στρατοχωροφυλακή. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Evros-news.gr, ο αστυνομικός είχε πάει εκδρομή από τους Κήπους στην Τουρκία. Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, οι αρχικές πληροφορίες ήταν ότι η τουρκική πλευρά ισχυρίζεται ότι ο αστυνομικός και η γυναίκα κινούνταν σε απαγορευμένη περιοχή και για αυτό συνελήφθησαν.

Κινητοποίηση σε ΕΛ.ΑΣ. και ΥΠΕΞ

Στις ελληνικές Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, έχει σημάνει συναγερμός, ενώ αναμένεται επίσημη επιβεβαίωση από την τουρκική πλευρά προκειμένου να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, δηλαδή για ποιον λόγο συνελήφθη.

Για το θέμα έχουν ενημερωθεί ήδη η Ελληνική Αστυνομία και το υπουργείο Εξωτερικών, που έχουν κινητοποιηθεί για να το χειριστούν μέσω των ελληνικών διπλωματικών αποστολών στην Κωνσταντινούπολη και την Αδριανούπολη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS