Συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι του ιχθυοτροφείου μετά τη φονική έκρηξη στην Πρέβεζα

Συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι του ιχθυοτροφείου μετά τη φονική έκρηξη στην Πρέβεζα

Συνελήφθησαν, μετά την έκρηξη με τους δύο νεκρούς, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στο Καναλάκι της Πρέβεζας καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης με το τραγικό αποτέλεσμα.

Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους είναι ένας 41χρονος από το Μύτικα της Πρέβεζας και ένας 49χρονος από την Αλβανία.

Το τραγικό δυστύχημα, που σημειώθηκε το μεσημέρι σε επιχείρηση υδατοκαλλιέργειας (εκτροφείο ψαριών) στη Χόχλα κοντά στο Καναλλάκι Πρέβεζας, έχει συγκλονίσει τόσο όσους βρίσκονταν στην επιχείρηση όσο και την ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός έκαναν εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης όταν από έκρηξη σε φιάλη αερίου τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 41χρονος Έλληνας από την περιοχή της Πρέβεζας και ένας 49χρονος Αλβανός.

Στο νοσοκομείο της Πρέβεζας διακομίσθηκε ένας ακόμα Έλληνας τραυματίας 49 ετών ο οποίος μεταφέρεται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Γιάννενα.

Πατέρας τριών παιδιών ο ένας από τους δύο νεκρούς

Η οικογένεια του 41χρονου πατέρα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας. Συγκλονισμένοι είναι και οι κάτοικοι στο χωριό Μύτικας από τον θάνατο του Γεράσιμου Φατούρου ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από την ισχυρή έκρηξη στην επιχείρηση στην περιοχή του Καναλακίου κοντά στο χωριό Χόχλα.

Ο άτυχος αντρας ήταν πατέρας τριών παιδιών, ηλικίας 10, 6 και 5 ετών. Η σύζυγός του στο άκουσμα της τραγικής είδησης κατέρρευσε και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η σύζυγός του πριν από χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τις δύο αδερφές της και τώρα έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα απώλεια.

Μαζί με τον άτυχο Γεράσιμο, έχασε τη ζωή του κι ένας 49χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής.

Όσον αφορά στον εργαζόμενο που τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και αναμένεται να γίνει η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Η έκρηξη έγινε την ώρα που οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι επιχειρούσαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σώμα του Γεράσιμου Φατούρου βρέθηκε κομμένο στα δύο.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ το τραγικό περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε λόγω έκρηξης σε μπουκάλια υγραερίου.

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ