«Βόμβα» Σύψα: Του χρόνου το καλοκαίρι θα ξεμπερδέψουμε με τον κοροναϊό – Το φθινόπωρο θα κολλήσουν όλοι οι ανεμβολίαστοι

«Βόμβα» Σύψα: Του χρόνου το καλοκαίρι θα ξεμπερδέψουμε με τον κοροναϊό – Το φθινόπωρο θα κολλήσουν όλοι οι ανεμβολίαστοι

Το επόμενο καλοκαίρι θα έχουμε ξεμπερδέψει με την πανδημία, εκτίμησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Νίκος Σύψας, ενώ προέβλεψε ένα ιδιαίτερα δύσκολο φθινόπωρο.

Ειδικότερα, μιλώντας σε διαδικτυακή ημερίδα, με θέμα «Covid 19: Η αντιμετώπιση και η επόμενη μέρα», ο καθηγητής, κάνοντας λόγο για επέλαση της μετάλλαξης «Δέλτα», σημείωσε ότι το φθινόπωρο θα ζήσουμε δυστυχώς μια πολύ δύσκολη φάση, αφού όλοι οι ανεμβολίαστοι θα κολλήσουν και συνεπώς θα υπάρξει ένας πολύ μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων που θα καταλήξει στο νοσοκομείο και ορισμένοι φυσικά δεν θα τα καταφέρουν.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «η μετάλλαξη Δέλτα, είναι η τελευταία πράξη του δράματος. Θα προσβάλει όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Επομένως, του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουμε αντισώματα είτε από το εμβόλιο είτε από τη νόσηση. Και κάπου εκεί τελειώνει η ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

Ο ίδιος προειδοποίησε ότι «οι νέες ηλικίες αυτή την στιγμή μολύνονται ταχύτατα», ενώ σημείωσε ότι «δεν είναι καλή ιδέα να βγάλουμε τη μάσκα ακόμη κι αν έχουμε εμβολιαστεί» και υπογράμμισε την ανάγκη να προχωρήσει ταχύτατα ο εμβολιασμός του πληθυσμού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS