Σβήνουν τα διακοσμητικά φώτα της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου για να αντιμετωπίσει την ενεργειακή κρίση

Σβήνουν τα διακοσμητικά φώτα της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου για να αντιμετωπίσει την ενεργειακή κρίση

Τέλος στην καθιερωμένη σαββατιάτικη φωταγώγηση με τον γαλάζιο διακοσμητικό φωτισμό βάζει στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου η Εταιρεία ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ.

Το μέτρο θα εφαρμοστεί από το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και για όλο τον χειμώνα, πλην σημαντικών εθνικών ή διεθνών επετείων, οπότε και η Γέφυρα θα φωταγωγείται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η απόφαση κρίθηκε απαραίτητη τόσο για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, όσο και επειδή συνάδει και με τη γενικότερη περιβαλλοντική στρατηγική της εταιρείας, στην οποία δίδεται ιδιαίτερη έμφαση επί σειρά ετών.

Μέσα από την εφαρμογή νέων μέτρων και διαδικασιών διαχείρισης, αλλά και την υιοθέτηση καθημερινών πρακτικών σε όλο το φάσμα των εργασιών λειτουργίας και συντήρησης, το ανθρακικό αποτύπωμα της Γέφυρας έχει μειωθεί κατά 84,5% από το 2015 ως σήμερα.

«Είναι βέβαιο ότι η εικόνα της φωταγωγημένης Γέφυρας θα μας λείψει τα Σαββατόβραδα του χειμώνα, αλλά ταυτόχρονα θα μας υπενθυμίζει ότι η «θυσία» αυτή επιβάλλεται από τις περιβαλλοντικές και διεθνείς περιστάσεις», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Για τους πιο πάνω λόγους, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. δεσμεύεται να συνεχίσει να προσαρμόζεται έγκαιρα σε νέα δεδομένα και καταστάσεις, με σεβασμό στις ανθρώπινες και περιβαλλοντικές προτεραιότητες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ