Συγγενείς των προσαχθέντων έκλεισαν την Πέτρου Ράλλη -Διαμαρτύρονται για την κράτησή τους

Συγγενείς των προσαχθέντων έκλεισαν την Πέτρου Ράλλη -Διαμαρτύρονται για την κράτησή τους

Σε 424 προσαγωγές έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στο Ρέντη.

Συγγενείς των πρασαχθέντων διαμαρτύρονται για τη διαδικασία, καθώς από τη νύχτα έχουν μεταφερθεί στο Αλλοδαπών και παραμένουν εκεί μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Εξω από το Αλλοδαπών βρίσκονται συγκεντρωμένοι δεκάδες συγγενείς των προσαχθέντων και μάλιστα νωρίτερα σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας έκλεισαν και την Πέτρου Ράλλη.

Η ΕΛΑΣ χθες μετά τα επεισόδια επέτρεψε να φύγουν από το γήπεδο μόνο γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ «από τις εξέδρες του γηπέδου όπου επανήλθαν τα άτομα αυτά μετά την επίθεση, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 400 προσαγωγές ατόμων, τα οποία οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Μεταγωγών Αττικής. Στα άτομα αυτά πραγματοποιείται πλήρης εξακρίβωση στοιχείων, λήψη μαρτυρικών καταθέσεων, καθώς και λήψη δειγμάτων με σκοπό την ανίχνευση πυρίτιδας».

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι η διαδικασία γίνεται υπό την εποπτεία εισαγγελέα «και ακολουθείται, καθώς υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ανάμεσα στους προσαγόμενους βρίσκονται οι δράστες της επίθεσης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής οι εισαγγελικές Αρχές θα αποφασίσουν την περαιτέρω δικονομική διαχείριση των προσαγόμενων».

Ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από την ναυτική φωτοβολίδα δίνει μάχη για τη ζωή του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ