Συγκλονιστικές μαρτυρίες ασθενών με κορωνοϊό: Για μέρες έβλεπα μόνο τα μάτια των νοσηλευτών

Συγκλονιστικές μαρτυρίες ασθενών με κορωνοϊό: Για μέρες έβλεπα μόνο τα μάτια των νοσηλευτών

Ανθρωποι που πέρασαν κορωνοϊό, άλλοι με βαριά και επίπονα συμπτώματα, άλλοι πιο ελαφριά μιλούν για αυτή τη μεγάλη περιπέτειά τους.

Τρεις άνθρωποι περιγράφουν την εμπειρία τους με τον κορωνοϊό μιλώντας στο OPEN την ώρα που η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας.

Η Μπέττυ Σεμάκουλα από την Καλαμαριά βρίσκεται κλεισμένη στο δωμάτιο του σπιτιού της. «Εξακολουθώ να έχω πυρετό που δεν πέφτει. Πονοκέφαλο τρομερό» λέει και τονίζει ότι ήταν από αυτούς που πρόσεχαν ιδιαίτερα. « Παίρναμε αυστηρά μέτρα αλλά δεν καταφέραμε να γλιτώσουμε. Δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός» αναφέρει χαρακτηριστικά και στέλνει το μήνυμα: «Ο ιός συμπεριφέρεται αλλόκοτα. Πρέπει να τον πάρουμε στα σοβαρά».

Μία πιο δύσκολη περίπτωση ήταν αυτή του κ. Ζήση Ραδουνισλή, ο οποίος νόσησε και χρειάστηκε μάλιστα νοσηλεία. Στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας παρέμεινε αρκετές ημέρες και μετανιώνει για τα αρχικά του πιστεύω. Κι εγώ δεν πίστευα στην αρχή, ότι είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα. Τώρα βλέπω τα πράγματα αλλιώς» τόνισε και περιέγραψε τις δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο: «Έβλεπα μόνο τα μάτια των νοσηλευτών για ημέρες, αλλά ένιωθα σιγουριά».

Μία τρίτη μαρτυρία ανήκει στον Δημήτρη Μόσχο, που μετέφερε την εμπειρία της 17χρονης κόρης του, που ήρθε αντιμέτωπη με τον κορονοϊό. «Από συναναστροφή που είχε με την παρέα της κόλλησε. Τρελάθηκα αλλά ευτυχώς ανταπεξήλθε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ