Συντετριμμένοι οι πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε», στο τελευταίο αντίο στον Γεράσιμο Μιχελή

Συντετριμμένοι οι πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε», στο τελευταίο αντίο στον Γεράσιμο Μιχελή

Απέραντη θλίψη επικράτησε σήμερα στον Άγιο Ιωάννη Ραγκαβά, όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον Γεράσιμο Μιχελή.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία της αγαπημένης παρέας του «Παρά Πέντε», της σειράς που σημάδεψε την ελληνική τηλεόραση.

Η συγκινητική παρουσία των συντελεστών του «Παρά Πέντε»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Αγγελική Λάμπρη, η Ελένη Κρίτα, ο Δημήτρης Πετρόπουλος και ο Παύλος Ορκόπουλος, όλοι εκεί, με εμφανή τη συγκίνηση και την απώλεια που ένιωθαν για τον συνάδελφο και φίλο τους. Ο Γεράσιμος Μιχελής, γνωστός για τον ρόλο του ως «κακός» στο «Παρά Πέντε», πάλεψε με γενναιότητα τα τελευταία δύο χρόνια, αντιμετωπίζοντας την ασθένεια του κινητικού νευρώνα. Η κηδεία του, με τη συγκέντρωση τόσο αγαπημένων προσώπων όσο και της καλλιτεχνικής του οικογένειας, ήταν ένας τρυφερός και συνάμα βαρύς αποχαιρετισμός, που τίμησε τη ζωή και την προσφορά του στο θέατρο και την τηλεόραση.

   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

 


© 2014-2026 YSTEROGRAFO NEWS