Θανατηφόρο τροχαίο στα Καλύβια: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και «καρφώθηκε» σε τοιχίο -Νεκρή η συνοδηγός

Θανατηφόρο τροχαίο στα Καλύβια: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και «καρφώθηκε» σε τοιχίο -Νεκρή η συνοδηγός

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στα Καλύβια Θορικού, με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της και έναν άνδρα να τραυματίζεται ελαφρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν επί της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου στο ρεύμα προς Αθήνα, εξετράπη της πορείας -κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες- και προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες και ακολούθως σε τσιμεντένιο τοιχίο.

Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα στα Καλύβια

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα η συνοδηγός του οχήματος, ενώ ο οδηγός ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για τις πρώτες βοήθειες. Στο νοσοκομείο, μετά τον απεγκλωβισμό της, μεταφέρθηκε και η άτυχη γυναίκα, ωστόσο δυστυχώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Σημειώνεται ότι για την άτυχη γυναίκα παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή κάποια άλλη ουσία.

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργείται από το Β' τμήμα Τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ