Θάνατος 19χρονης δοκίμου: To μεσημέρι το «ύστατο χαίρε» στη Λάρισα - Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Θάνατος 19χρονης δοκίμου: To μεσημέρι το «ύστατο χαίρε» στη Λάρισα - Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Την Τετάρτη μεταφέρθηκε με C-130 στη Λάρισα η σορός της 19χρονης ναυτικής δοκίμου από την Ιταλία.Ο λόγος που καθυστέρησε η μεταφορά μία μέρα είναι επειδή, η ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθηκε μέχρι αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής αναμένεται να βγουν σχετικά σύντομα, κατόπιν και σχετικών πιέσεων από ελληνικής πλευράς προς τους Ιταλούς ιατροδικαστές, αλλά οι τοξικολογικές εξετάσεις θα αργήσουν καθώς η σχετική διαδικασία είναι γνωστό πως είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα.

Τη σορό της άτυχης κοπέλας, θα συνοδέψουν και οι γονείς της, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στην Ιταλία με τη φροντίδα του Πολεμικού Ναυτικού.

Το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε στη Λάρισα η σορός της 19χρονης ναυτικής δοκίμου. Το στρατιωτικό αεροσκάφος C-130, το οποίο μετέφερε τη σορό, όπως και τους γονείς της Θάλειας από την Ιταλία, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης ενώ ακολούθησε αυτοκινητοπομπή προς το σπίτι της άτυχης κοπέλας.

Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας η σορός θα μεταφερθεί στο πατρικό σπίτι. Σε ό,τι αφορά τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής, η διαδικασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης. Πλέον, οι ελληνικές Αρχές θα ενημερωθούν επισήμως με τα μεταφρασμένα έγγραφα που θα φτάσουν τις επόμενες ημέρες από την Ιταλία.

Το τελευταίο «αντίο» στη 19χρονη θα πουν σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και η τοπική κοινωνία με την κηδεία να τελείται στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Στην πόλη θα φτάσουν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή. Παράλληλα, στις τελετές θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές από στρατιωτικά αγήματα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS