Θρίλερ με τον θάνατο του 51χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Το αλυσοπρίονο πετάχτηκε και τον σκότωσε, ήταν δυστύχημα»

Θρίλερ με τον θάνατο του 51χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Το αλυσοπρίονο πετάχτηκε και τον σκότωσε, ήταν δυστύχημα»

θρίλερ σημειώνεται με τον θάνατο του 51χρονου υλοτόμου που βρέθηκε νεκρός σε ορεινό όγκο στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από επτά μέρες που ήταν αγνοούμενος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής του «MEGA», «Live News», ο 59χρονος που ήταν μαζί του ισχυρίστηκε ότι το «αλυσοπρίονο τραυμάτισε αρχικά εμένα». Αμέσως μετά, «το αλυσοπρίονο πετάχτηκε και σκότωσε τον 51χρονο». Στη συνέχεια, όπως είπε στους αστυνομικούς, «έφυγα τραυματισμένος και πανικόβλητος». Ο 59χρονος συνάντησε τον γιο του και όπως ανέφερε, «πέταξα το κινητό τηλέφωνο του 51χρονου», για να μην αποκαλυφθεί, η παράνομη υλοτομία.

Ο 59χρονος αρνείται πως είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 51χρονο. Μιλάει για δυστύχημα και για αντιδράσεις που έγιναν όσο ο ίδιος βρισκόταν σε κατάσταση πανικού, χωρίς να μπορεί να σκεφτεί και να αντιδράσει με ψυχραιμία.

Τι ανέφερε η σύζυγος του 59χρονου

Η σύζυγος του 59χρονου συλληφθέντα ανέφερε στο «Live News»: «Είναι πολύ δύσκολη στιγμή αυτή για όλη την οικογένειά μας. Ζούμε κάτι απίστευτο. Ο σύζυγός μου είναι στο νοσοκομείο, κόπηκε βαθιά στο γόνατο. Είναι και διαβητικός και είναι πολύ δύσκολη η κατάστασή του. Τα παιδιά μου είναι εκεί, δεν ξέρουμε τι θα γίνει».

Προκαταρκτική εξέταση για το θάνατο του 51χρονου

Τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 51χρονου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε στον ορεινό όγκο των Κερδυλλίων, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου είχε πάει για εργασίες υλοτόμησης, ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, την οποία παρήγγειλε η εισαγγελέας ποινικής δίωξης.

Σκοπός της έρευνας, κατά πληροφορίες, είναι να διευκρινιστεί εάν τελέστηκε ανθρωποκτονία με δόλο ή τυχόν άλλα αδικήματα, όπως θανατηφόρα έκθεση, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κ.ά. Η σορός του εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, όπως προέκυψε από τα ιατροδικαστικά ευρήματα.

Ζώα κατασπάραζαν το πτώμα του 51χρονου στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πηγές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, ο άτυχος άντρας - με καταγωγή από την Αλβανία - έφερε μεταθανάτιες κακώσεις που προκλήθηκαν από άγρια ζώα κατά το διάστημα που αγνοούταν. Επιπλέον υπάρχουν ενδείξεις για τραύματα στο αριστερό πόδι από αλυσοπρίονο, ενώ σε αυτό συνηγορούν και τα σκισίματα στο παντελόνι του. Όσον αφορά τον χρόνο θανάτου υπολογίζεται πως συμπίπτει με αυτόν της εξαφάνισής του (1/11).

Όπως ανακοίνωσε, η ΕΛ.ΑΣ, ο 51χρονος είχε μεταβεί σε βόρειο ορεινό όγκο στα Κερδύλια Όρη, προκειμένου να απασχοληθεί προσωρινά σε εργασίες παράνομης υλοτόμησης μαζί με έναν 59χρονο (ημεδαπό) και για λογαριασμό του δεύτερου. «Κατά τη διάρκεια των εργασιών αυτοτραυματίστηκε ο 59χρονος με αλυσοπρίονο», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας και ερευνάται η εκδοχή ο 51χρονος να εγκαταλείφθηκε μετά από δικό του τραυματισμό στο σημείο.

Συνελήφθησαν δύο άτομα

Ο 59χρονος εξετάστηκε από αστυνομικούς δηλώνοντας άγνοια για την τύχη του Αλβανού, αναφέροντας ότι επρόκειτο για ατύχημα, ενώ φέρεται να πέταξε στο δρόμο το κινητό του αλλοδαπού για να μην εντοπιστεί. Συνελήφθη μαζί με τον γιο του, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μαχαίρια και φυσίγγια. Παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία και αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από αναβολή που ζήτησαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ