Θάνατος σπιτονοικοκυράς Πισπιρίγκου: Από τι θα κριθεί αν θα δοθεί εντολή εκταφής της

Θάνατος σπιτονοικοκυράς Πισπιρίγκου: Από τι θα κριθεί αν θα δοθεί εντολή εκταφής της

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική έρευνα για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να επιβεβαιωθεί αν οφείλεται στον καρκίνο από τον οποίο έπασχε ή σε εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν στα χέρια τους, τους ιατρικούς φακέλους που εστάλησαν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στο οποίο εισήχθη με πυρετό η σπιτονοικοκυρά της 33χρονης και κατέληξε τρεις ημέρες αργότερα.

Σύμφωνα με τον Σκάι, ανά πάσα στιγμή μπορεί να διαταχθεί και εκταφή της σπιτονοικοκυράς εάν οι αστυνομικοί εντοπίσουν κάποιο ύποπτο στοιχείο.

Σε ειδική πτέρυγα του Κορυδαλλού η Πισπιρίγκου

Το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα κρατηθεί σε ειδική πτέρυγα, για λόγους ασφαλείας.

Σε πρώτη φάση θα κρατηθεί για δύο εικοσιτετράωρα σε πλήρη απομόνωση ούτως ώστε να γίνουν τεστ για τον κορωνοϊό και στην συνεχεια εχει προβλεφθεί η μεταφορά της στην 6η Πτέρυγα των φυλακών, στο ένα από τα δύο κελιά που έχουν διαμορφωθεί για περιπτώσεις γυναικών που φέρονται να έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα, ενώ θα προαυλίζεται μόνη της.

Χθες η 33χρονη μετά τη μαραθώνια απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ