Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας δεν «έδειξαν» ασφυκτικό θάνατο ούτε καρδιολογικό πρόβλημα!

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας δεν «έδειξαν» ασφυκτικό θάνατο ούτε καρδιολογικό πρόβλημα!

Νέα δεδομένα φαίνεται ότι προκύπτουν από τις έρευνες για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Live News του MEGA και σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε η εκπομπή για τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας, δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου, αλλά ούτε και καρδιολογικό πρόβλημα.

Το ενδιαφέρον, επομένως, στρέφεται τώρα στις ουσίες που είχε λάβει το παιδί και προκάλεσαν βλάβες στο ήπαρ και τον πνεύμονα. Ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις ουσίες που χορηγούνταν κανονικά στο κοριτσάκι από τους γιατρούς, αν και εκτιμάται ότι οι ουσίες αυτές δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοιο ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου, η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας μπορεί να λύσει το μυστήριο και για τα τρία παιδιά.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, όταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας, η μόλις επτά μηνών Ίριδα, «έφυγε» από τη ζωή -τον Μάρτιο του 2021- ο πατέρας ζήτησε να γίνει ιατροδικαστική έκθεση στα Ιωάννινα. Και αυτό, καθώς το 2019 είχε κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου, επειδή το εύρημα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας δεν ήταν πιστευτό.

Στο φως ήρθε πλέον και το έγγραφο, με το οποίο ο πατέρας των κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, μπόρεσε να παραλάβει τα όργανα από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών και να τα μεταφέρει στα Ιωάννινα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ