Θέμης Αδαμαντίδης: Σήμερα η δίκη μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό - Αρνείται τις κατηγορίες

Θέμης Αδαμαντίδης: Σήμερα η δίκη μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό - Αρνείται τις κατηγορίες

Ο γνωστός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης θα βρεθεί σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για να απολογηθεί μετά την καταγγελία που δέχθηκε από τη σύντροφο του για ξυλοδαρμό. Για την ακρίβεια, θα δικαστεί για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δια του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια υποστηρίζει πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει. Μάλιστα ο τραγουδιστής διαψεύδει ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Υπενθυμίζεται πως ο τραγουδιστής συνελήφθη την Παρασκευή ενώ το Σάββατο βρέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη.
Λίγες ώρες όμως μετά αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο υποχρεούται να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη μεταγωγή του, παρουσιάστηκε ειρωνικός προς τους δημοσιογράφους λέγοντας τους: «Τι κάνετε παιδάκια;» Ενώ στην ερώτησή τους για το πώς ήταν το βράδυ του απάντησε: «Όπως ήταν και το δικό σας και καλύτερο. Πηγαίντε σπίτι τώρα, άντε.»

«Δεν άντεξα άλλο»

Η νυν σύντροφός του αναφέρει ότι τη χτύπησε και έκανε λόγο για κατ’ εξακολούθηση περιστατικά. «Δεν άντεξα άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Ξέσπασε η πρώην σύζυγος

Από την άλλη η πρώην σύζυγος του Θέμη Αδαμαντίδη, με την οποία έχει δύο παιδιά,καταγγέλλει ότι έχει ζήσει φρικτές καταστάσεις μαζί του. Τον κατηγορεί ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και αναφέρει ότι πέρασε αυτό τον εφιάλτη επί 15 χρόνια δίπλα του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS