Θέμης Αδαμαντίδης: Στο αυτόφωρο μαζί με τον Αλέξη Κούγια για ενδοοικογενειακή βλάβη και απειλή

Θέμης Αδαμαντίδης: Στο αυτόφωρο μαζί με τον Αλέξη Κούγια για ενδοοικογενειακή βλάβη και απειλή

Με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης σε βάρος της συντρόφου του, δικάζεται από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο Θέμης Αδαμαντίδης ο οποιός προσήλθε πριν με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια.

Ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής για ξυλοδαρμό τον οποίο, όπως υποστηρίζει η ενάγουσα, διέπραξε εις βάρος της το βράδυ της Πέμπτης, 30 Ιουνίου.

Το δικαστήριο του έδωσε την προθεσμία και τον άφησε ελεύθερο επιβάλλοντάς του όμως τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα μέχρι και σήμερα, οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του. Ακόμη του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δια του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια ισχυρίζεται πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει. Μάλιστα ο τραγουδιστής διαψεύδει ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι ο Αδαμαντίδης κατά το παρελθόν είχε εμπλακεί σε αξιόποινες υποθέσεις εξαιτίας ενός ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS