Θεσσαλονίκη: Απόστρατος ο πατέρας που κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Θεσσαλονίκη: Απόστρατος ο πατέρας που κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας είναι ο 62χρονος πατέρας, που κλειδώθηκε το βράδυ της Κυριακής 19/03, με τα δύο του παιδιά, ηλικίας 2,5 ετών στο αυτοκίνητό του και άνοιξε φιάλες υγραερίου.

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ο 62χρονος απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν υποχρεωμένος να τα επιστρέψει στη σύζυγό του, όταν έφτασε έξω από το σπίτι της, έκλεισε τα παράθυρα του οχήματός του και άνοιξε φιάλες υγραερίου.

Μόλις η μητέρα των παιδιών του κατάλαβε τι συμβαίνει, κάλεσε τους αστυνομικούς και το ΕΚΑΒ, όπου έφτασαν εσπευσμένα στο σημείο.

Οι αστυνομικοί έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και απεγκλώβισαν τα παιδιά και τον πατέρα τους.

Στη συνέχεια, τα δύο ανήλικα παιδιά διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και ο πατέρας τους σε ημιλυπόθυμη κατάσταση διακομίσθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο, στο οποίο και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Μάλιστα, από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι στο πορτ - μπαγκάζ υπήρχε και δεύτερη φιάλη υγραερίου που, σε αντίθεση όμως με την πρώτη, ήταν ασφαλισμένη.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίζεται δικογραφία, ενώ η προανάκριση διεξάγεται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ