Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες 13 μαθητριών για σεξουαλική παρενόχληση

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες 13 μαθητριών για σεξουαλική παρενόχληση

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσαν οι καταγγελίες 13 μαθητριών του 3ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητές τους.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, oι μαθήτριες καταγγέλλουν δύο καθηγητές, που τις παρενοχλούσαν κατ’ εξακολούθηση, ενώ το σχολείο τελεί υπό κατάληψη για τον συγκεκριμένο λόγο από την περασμένη Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου.

Στο προαύλιο του σχολείου έχει αναρτηθεί πανό συμπαράστασης στις μαθήτριες, ενώ στην πόρτα εισόδου του σχολείου έχει τοποθετηθεί χαρτόνι στο οποίο έχουν κολληθεί χαρτάκια με χυδαίες εκφράσεις που φέρεται να είπαν οι καθηγητές προς τις καταγγέλλουσες.

Καθηγητής ζήτησε μετάθεση μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός αναμένεται να επισκεφτούν σήμερα το 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο καθηγητές που κατηγορούνται από τα παιδιά, βρίσκονται σε άδεια και όχι – τουλάχιστον για την ώρα – σε διαθεσιμότητα, ενώ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής του 3ου Λυκείου Θεσσαλονίκης, ο καθηγητής που καταγγέλλεται από μαθήτριες, του ζήτησε τηλεφωνικά να πάρει μετάθεση σε άλλο σχολείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ