Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη διακινητή μεταναστών - Έπεσε με ΙΧ πάνω σε φορτηγό και συνελήφθη

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη διακινητή μεταναστών - Έπεσε με ΙΧ πάνω σε φορτηγό και συνελήφθη

Στη σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά επτά αλλοδαπών, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thestival, πρόκειται για 31χρονο Ιρακινό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, αντίσταση, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση.

Το χρονικό της σύλληψης

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες, στον κόμβο Ωραιοκάστρου, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος από το εσωτερικό του οποίου αποβιβάστηκαν τέσσερις αλλοδαποί από τη Συρία και τη Σομαλία που στερούνταν εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Στη συνέχεια, το προαναφερόμενο όχημα παρά τη χρήση σχετικών σημάτων που πραγματοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, συνέχισε την πορεία του και στην περιοχή του Ευόσμου, προσέκρουσε σε φορτηγό και ακινητοποιήθηκε χωρίς να προκύψει τραυματισμός.

Ο 31χρονος προσπάθησε να διαφύγει πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ενώ προέκυψε ότι στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον, από το εσωτερικό του οχήματος αποβιβάστηκαν τρεις (3) ακόμη αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS